A műsorvezető Coelhói magasságokba emelkedve fogalmazza meg jó tanácsait, amiért néha hideget-meleget is kap a rajongóktól.

Új hóbortja van a magyar macsónak: mostanában előszeretettel osztja meg frappáns gondolatait az élet nagy dolgairól rajongóival. Ám nem mindenki van oda ezekért az eszmefuttatásokért.

Berki KrisztiánForrás: Facebook/Berki Krisztián

Amikor például a tökéletes nő definícióját fogalmazta meg Berki Krisztián, volt, aki a következőképpen igazította helyre: 

„Képzavarban vagy Krisztián, köszönheted magadnak is, rossz helyen kutakodtál eddig ezek szerint. Tudod mi az igazi társ? Mikor hazajövök este a munkából és megsimogat, tölt 1 pohár vizet, megágyaz, és én is megteszem ezt fordított helyzetben! Röviden ennyi" – írta egy úr.

Más viszont arra hívta fel a figyelmet, hogy akárhányszor látta Krisztiánt a tévében, ő - a kommentelő állítása szerint - minden alkalommal alázta a nőket. 

De akkor sem maradtak el a frappáns kommentek, amikor a minap egy Anna and the Barbies idézetet tett magáévá Berki. A "Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni" sorokra egy úr például a következőképpen reagált a magyar macsó bejegyzése alatt:  

„Kíváncsi lennék, ha nem lenne ennyi pénzed, hogy akkor is ilyen f..okat írogatnál. Mindenki tudna élni, ha lenne miből, sajnos havi 60.000 Ft-ból nem sok mindet lehet majd mesélni".