Egy emberpiramis tetején mutatta meg bikinitestét Jennifer Lawrence

Amy Schumer Piramis Vakáció Jennifer Lawrence test nyaralás Napos oldal Instagram bikinialak Az éhezők viadala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő új öribarinője, Amy Achumer osztotta meg a világgal, milyen jó buli együtt lógni Az éhezők viadala és a Napos oldal sztárjával. Most például emberpiramist „építettek" tizedmagukkal.

Bikini, jacht, tenger és egy szolid 3 szintes emberpiramis - valahogy így telik Jennifer Lawrence vakációzása nyaralópartnere, Amy Schumer szerint.

Forrás: Instagram/Amy Schumer

A jövő A-listás komikájának kikiáltott Schumer osztotta meg az itt is látható fotót, amelynek csúcsán a mostanában Chris Martinnal randizgató Jen mutogatja bombatestét, Amy pedig legalul, jobb szélen igyekszik megtartani a többieket.

Melyik magyar celebnő a legszexibb bikiniben? Megmutatjuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20150723-melyik-magyar-celebno-a-legdogosebb-bikiniben-megmutatjuk.htmlAz szinte már nem is ember, aki nem mutatta meg magát az internet népének legalább egy-két bikinis fotón. A celebek egészen biztosan így gondolják, hiszen idén nyáron is hemzsegnek a közösségi oldalak a bikinis szelfiktől, szexi képektől. Ezért nem hagyhattuk ki, hogy megmutassuk, ki hogy áll a bikinialakkal idén nyáron. Hogy igazságos legyen a verseny, sorozatunk első részében azok a celebnők kaptak helyet, akik modellkednek, a szépségükből élnek, vagy köztudottan sokat foglalkoznak azzal, hogy tökéletes legyen az alakjuk. Ez Zsír!--Rossz tetkót varratott magára Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/sztarok/20150716-jennifer-lawrence-rossz-tetovalast-varratott-magara.htmlA víz képletét akarta magára tetováltatni a színésznő, ám nem a terv szerint alakult a dolog.TV + Sztárok--Kezdi visszanyerni régi alakját a kerekded sztár - Bikinis fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150726-jessica-simpson-enekesno-kezdi-visszanyerni-alakjat.htmlJessica Simpson énekes-színésznő terhességei után jókora súlyfelesleggel küzdött, most azonban úgy tűnik, végleg leszámolt a pluszkilókkal. Ez Zsír!OrigoJennifer Lawrence: "Taylor Swift egy kemény ribanc"http://www.life.hu/sztarok/20150713-jennifer-lawrence-taylor-swiftet-kemeny-ribancnak-nevezte.htmlA San Diego-i Comic Conon nyilatkozott így Az éhezők vidala és az X-Men sztárja. De vajon miért?TV + SztárokAFPBódi Sylvi ezúttal a Maldív-szigeteken szeli a habokat - Falatnyi bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20150726-bodi-sylvi-modell-a-maldiv-szigeteken-szeli-a-habokat-falatnyi-bikiniben.htmlEgy falatnyi bikiniben szeli a Maldív-szigetek csodálatos habjait a modell. TV + SztárokOrigoKomolyodik a dolog? Összeköltözik Chris Martin és Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/otthon/20150708-jennifer-lawrence-es-chris-martin-osszekoltoznek-new-yorkban.htmlAz éhezők viadala és a Napos oldal sztárja már keresi az ideális fészket, amelyet majd megoszthat a Coldplay frontemberével és annak két gyermekével.Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.