A sztárpár továbbra is próbálja titokban tartani kapcsolatát, nemrég azonban együtt érkeztek a One Direction énekese, Harry Styles szülinapi partijára.

Mi is nehezen tudjuk követni, pontosan hol is tart a Jennifer Lawrence-Chris Martin románc. A sztárpár, akik valamikor tavaly nyár tájékán kezdték el kóstolgatni egymást, a legutóbbi fejlemények szerint nagyon is együtt vannak – jelentettük nem sokkal azután, hogy a 24 éves színésznő a híresztelések szerint októberben egyszer kiadta a Coldplay frontemberének útját.

Forrás: AFP

Azóta már sok víz lefolyt, Jennifer és Chris pedig a minap együtt jelent meg Harry Styles Los Angeles-i születésnapi partiján, ahol Cara Delevingne-nel, David Beckhammel és Kendall Jennerrel ünnepelték a One Direction énekesét.

Nem véletlenül próbálja titkolni kapcsolatát Chris Martin: a zenész, aki 10 év után vált el exfeleségétől, Gwyneth Paltrow-tól, nehezen tudja kezelni a ráirányuló figyelmet. Emiatt történhetett nemrég, hogy autójával nekiment, majd elsodort egy lesifotóst – a részletekért kattints ide.