Így vágott vissza 2 lány az őket molesztáló férfiaknak

verekedés videó lány visszavágás molesztálás testvérpár bántalmazás India busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot bejárta Pooja és Aarti Kumar videója, amelyen 3 férfit hagytak helyben alaposan, miután azok molesztálták őket a buszon.

Az internet új hőseiként emlegetik Pooja és Aarti Kumart. A 19 és 22 éves testvérpár egy buszon utazva keveredett balhéba 3 egyetemistával az Új-Delhitől 40 kilométerre lévő Rohtak városában. Íme, a videó:

A múlt pénteken készült felvétel szerint Pooja és Aarti alaposan helyben hagyják őket, miután állításuk szerint a csapat csókokat dobált nekik, megjegyzéseket tett rájuk és molesztálta őket. „Felszálltunk a buszra, és ez a fiú elkezdett ugratni minket azzal, hogy megadja nekünk a telefonszámát. Amikor mi tiltakozni kezdtünk, odahívta a barátaid, és obszcén dolgokat kezdtek mutogatni. Odamentem hozzá, és arra kértem őket, fejezzék be.

A Zee News információi szerint a 3 férfit letartóztatták.

Dühös anyukák zaklatják Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/csalad/20150628-duhos-anyukak-estek-neki-facebookon-berki-krisztiannak.htmlBerki Krisztiánt nem kímélik a felháborodott anyukák a Facebookon.Család--Zaklatták Sarka Katáékat - Megpróbálták molesztálni őkethttp://www.life.hu/sztarok/20150713-sarka-kata-testorokkel-fesztivalozott-ezzel-ovta-szepsegkiralynoit-a-zaklatoktol.htmlSarka Katát, Kulcsár Edinát és Kiss Daniellát testőr kísérte a hétvégén a Balaton Soundon. Az is kiderült, miért volt szükségük erre a lányoknak.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMila Kunis veszélyben van! Zaklatója megszökött a pszichiátriárólhttp://www.life.hu/news/20150601-mila-kunis-szineszno-zaklatoja-megszokott-a-pszichiatriarol.htmlA férfi, akit kétszer is elítéltek Mila Kunis zaklatása miatt, megszökött a pszichiátriáról – jelentette be hétfőn reggel az intézmény vezetője, Martin Rodriguez.News--Molesztálási botrány Vietnamban - Ingyenes strandon zaklattak több nőt!http://www.life.hu/news/20150713-vietnamban-tobb-novel-is-eroszakoskodtak-egy-vizi-parkban.htmlSzörnyű rémálommá vált egy ingyenes vízipark megnyitója Vietnamban. Több nővel is erőszakoskodott egy körülbelül 70-80 férfiból álló társaság.NewsOrigoKét börtönőr zaklatta szexuálisan a rabothttp://www.life.hu/news/20150507-ket-bortonor-zaklatta-szexualisan-a-rabot.htmlEgy 25 éves rabot két női börtönőr zaklatott szexuálisan. A férfi beperelte őket, és nyert.NewsThinkstockEgyetlen mozdulattal kiütötte a pincérnő az őt molesztáló férfithttp://www.life.hu/news/20150525-egy-pincerno-kiutotte-az-ot-molesztalo-ferfi-vendeget-oroszorszagban.htmlVírusként terjed az interneten az a videó, amelyben egy pincérnő egy hatalmas pofonnal földre teríti az őt molesztáló orosz férfit.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.