Az egész világot bejárta Pooja és Aarti Kumar videója, amelyen 3 férfit hagytak helyben alaposan, miután azok molesztálták őket a buszon.

Az internet új hőseiként emlegetik Pooja és Aarti Kumart. A 19 és 22 éves testvérpár egy buszon utazva keveredett balhéba 3 egyetemistával az Új-Delhitől 40 kilométerre lévő Rohtak városában. Íme, a videó:

A múlt pénteken készült felvétel szerint Pooja és Aarti alaposan helyben hagyják őket, miután állításuk szerint a csapat csókokat dobált nekik, megjegyzéseket tett rájuk és molesztálta őket. „Felszálltunk a buszra, és ez a fiú elkezdett ugratni minket azzal, hogy megadja nekünk a telefonszámát. Amikor mi tiltakozni kezdtünk, odahívta a barátaid, és obszcén dolgokat kezdtek mutogatni. Odamentem hozzá, és arra kértem őket, fejezzék be.

Erre az egyikük megragadta a nyakamat, míg a többiek lefogták a nővéremet" - mesélte Pooja a Zee Newsnak. Elmondása szerint senki nem jött oda, hogy segítsen nekik. Hozzátette: ez mindennapos dolognak számít náluk. Meg akartuk mutatni, hogy mi, lányok nem vagyunk gyengék, és képesek vagyunk arra, hogy megvédjük magunkat."

A Zee News információi szerint a 3 férfit letartóztatták.