Először szólalt meg nyilvánosság előtt az ELTE tavaly augusztusi gólyatáborában történt nemi erőszak miatt elítélt férfi.

K. S. Szilárd a TV2-nek adott interjújában elmondta: az ő értelmezésében nem történt erőszak.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A nemi erőszak, illetve a megerőszakolta az én értelmézesemben és úgy gondolom, hogy általában az emberek értelmezésében azt jelenti, hogy valakivel valaki, annak beleegyezése vagy akarata nélkül közösülést hajtott végre" - mondta el a csatornának a férfi, akit a bíróság 7 és fél év börtönre ítélt nem jogerősen szexuális erőszak miatt. A televíziós csatorna értelmezésében K. S. Szilárd szerint nem történt erőszak.

Utalt rá: az ilyen, és ehhez hasonló rendezvényeken jóval több történt, ezek azonban nem kerülnek nyilvánosságra.

A szülők tehetetlenek, az intézmény felelőssége óriási
Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, tavaly augusztus 30-án hajnalban szexuálisan bántalmaztak egy fiatal lányt az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar gólyatáborában. A Kaposvári Törvényszék közlése szerint hétfőn előzetes letartóztatásba helyeztek egy 38 éves budapesti férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy a fonyódi gyermektábor területén bántalmazott és megerőszakolt valakit. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem elhatárolódik, ezt azonban nem biztos, hogy megteheti - a Life.hu cikkét az ügyről ide kattintva olvashatjátok.

Én nem mentegetőzöm, nem akarok bocsánatot kérni, csak azt szeretném, hogy amiről szó sem volt, nem főcímként szerepelne a különféle híradásokban" - tette hozzá. 

A teljes interjút alább tekintheted meg: