Elképesztő! 2 és fél milliót költött kutyája esküvőjére egy nő

limuzin esküvő kutya pazarlás csivava
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves Helen Turner csivavája nagy napjára annyi pénzt költött, amit a normális emberek saját esküvőjükre szoktak kiadni.

Kutyaruha, dekoráció, torták, a vendégek utaztatása – ezek a költségek adták ki a nagyjából 2 és fél millió forintnak megfelelő összeget, amit simán nevezhetünk pazarlásnak is. Csak az, hogy a kis csivava limuzinnal mehessen a buli helyszínére, 150 ezer forintba került.

A kép illusztráció Forrás: Getty Images/(c) Jupiterimages/Jupiterimages

Helen egyébként egy kutyakozmetika tulajdonosa, vagyis tényleg ezek az állatok a szerelmei, és különösen a sajátja, a kislány csivava, aki már házas is. „Az esküvő arról szól, hogy együtt legyünk a barátainkkal, a családunkkal. Chi Chi esküvője is erről szólt – az összejövetelről, a kiöltözésről, a nagy lakomáról” – nyilatkozta a nő. A bulinak egyébként hercegnős témája volt, vagyis mindenki rózsaszínbe öltözött. Igen, a kutyák is. Ezen kívül a dekoráció is rózsaszín volt, ami pedig nem volt az, arra raktak egy hercegnő figurát.

A képeket róluk itt nézheted meg!

Megdőlt a tévhit? A nők tájékozódnak jobban!http://www.life.hu/news/20150808-a-nok-tajekozodnak-jobban-nem-a-ferfiak.htmlA brit férfiak átlagosan 900 mérföldet, azaz csaknem 1500 kilométert tesznek meg feleslegesen életükben autóval vagy gyalog, mert makacsak, és nem hajlandóak segítséget kérni, ha eltévedtek.NewsThinkstockÖrömhír: világbajnok lett Cseh Laci!http://www.life.hu/news/20150805-200-meteres-pillangouszasban-a-kazanyi-vizes-vilagbajnoksagon-aranyat-nyert-cseh-laci.htmlCseh László a bronzérem után egy aranyat is szerzett a kazanyi vizes világbajnokságon. News--Újabb Guinness-rekord, ami nélkül szegényebb lenne a világhttp://www.life.hu/news/20150808-a-vilag-leghosszabb-szines-ceruzaja-460-meteres-guinness-rekord.htmlA világ leghosszabb színes ceruzáját alkották meg Nürnbergben: a csaknem 460 méteres ceruza több mint 136 méterrel szárnyalja túl az eddigi rekordert.News--Micsoda baklövés! Hosszú Katinkát nem akarták beengedni az uszodábahttp://www.life.hu/news/20150807-hosszu-katinkat-nem-akartak-beengedni-az-uszodaba.htmlHosszú Katinka a vizes világbajnokságon 200 méter háton a legjobb időeredménnyel biztosította helyét. Ugyanakkor nem volt egyszerű vízbe ugrania.NewsMTIÍgy járnak az oroszlánok, akik vízilovakat akarnak megtámadnihttp://www.life.hu/news/20150807-igy-uldozik-el-az-oroszlanokat-es-mentik-meg-a-viziloborjat-a-vizilovak.htmlPórul jártak azok az oroszlánok, akik egy elkóborolt vízilóborjat akartak levadászni. NewsOrigoDurva! Megingott a brit civilizáció alapkövehttp://www.life.hu/news/20150808-sokkal-kevesebb-teat-es-kekszet-fogyasztanak-a-britek.htmlJóval kevesebb teát isznak a britek, mint néhány éve, és ennek az egyik legfőbb oka az, hogy kevesebb kekszet fogyasztanak.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.