Pihenés a Szigeten? Íme a hely, ahol bármikor feltöltődhetsz!

Forrás: Telekom -
pihenés relaxáció fesztivál koncert Sziget2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koncertről koncertre jársz, és bár imádod a pezsgést, de úgy érzed, rád férne néhány perc csend, pihenés, ellazulás? Ne hidd, hogy a Szigeten nem álmodhatsz ilyesmiről - íme a hely, ahol feltöltődhetsz a következő koncertig!

Ha kibuliztad magad a Telekom Aréna zenéire, és bejártad már a Szigetet, akkor biztosan jól esik egy kis lazulás. Ezt a 300 fő befogadására alkalmas Telekom Arénában esténként bármikor megteheted; ez az 500 négyzetméteres hely erre tökéletesen alkalmas!

Forrás: Telekom

Az Aréna Relax egy szuper és nagyon kellemes kerthelység igazi csendes pihenős lazításra - képzeld el úgy, mint amikor az éjszakai bulihelyszín nappalivá válik. Zene, chill és relax, kényelmes raklapbútorok és ernyők. Hogy még élvezetesebb legyen a relaxálás, bár és wifi is a rendelkezésedre áll!

Forrás: Telekom

A hangulatot is imádni fogod ezen a helyen: látványos felületek pörgetik fel a hangulatot, míg az Aréna Kert digitális kerítésén a fesztiválozók Instagram-képei is megjelennek. Dobd fel rá te is a szelfijeidet: elkészítésükben a Mr. és Mrs. Selfie párok segítenek! Szóval most már biztos: a Telekom Aréna Relax a legjobb hely arra, hogy az esti buliban meggyötört fesztiválozók kipihenjék magukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.