Koncertről koncertre jársz, és bár imádod a pezsgést, de úgy érzed, rád férne néhány perc csend, pihenés, ellazulás? Ne hidd, hogy a Szigeten nem álmodhatsz ilyesmiről - íme a hely, ahol feltöltődhetsz a következő koncertig!

Ha kibuliztad magad a Telekom Aréna zenéire, és bejártad már a Szigetet, akkor biztosan jól esik egy kis lazulás. Ezt a 300 fő befogadására alkalmas Telekom Arénában esténként bármikor megteheted; ez az 500 négyzetméteres hely erre tökéletesen alkalmas!

Forrás: Telekom

Az Aréna Relax egy szuper és nagyon kellemes kerthelység igazi csendes pihenős lazításra - képzeld el úgy, mint amikor az éjszakai bulihelyszín nappalivá válik. Zene, chill és relax, kényelmes raklapbútorok és ernyők. Hogy még élvezetesebb legyen a relaxálás, bár és wifi is a rendelkezésedre áll!

Forrás: Telekom

A hangulatot is imádni fogod ezen a helyen: látványos felületek pörgetik fel a hangulatot, míg az Aréna Kert digitális kerítésén a fesztiválozók Instagram-képei is megjelennek. Dobd fel rá te is a szelfijeidet: elkészítésükben a Mr. és Mrs. Selfie párok segítenek! Szóval most már biztos: a Telekom Aréna Relax a legjobb hely arra, hogy az esti buliban meggyötört fesztiválozók kipihenjék magukat.