Bombaként robbant a hír, Zimány Linda milliomos üzletemberrel jár. Igaz, néhány éve már összehozták őket a lapok, de akkor Linda és Kedves Ferenc még csak jóismerősök voltak. Ma még jobbak. 

Zimány Linda évek óta rendszeresen mutatkozott Kedves Ferenc oldalán. Barátságról beszéltek,  amin nem is lepődtünk meg különösebben, hisz a milliárdos korábbi barátnőivel, Bódi Sylvivel és Debreczeni Zitával is évekig szoros munkakapcsolatban állt Zimány a Cukormadaraknál. Júliusban a Balaton Soundon, amikor  ismételten együtt láttuk őket, nem gondoltuk volna, hogy a barátság időközben szerelemmé alakult. Linda a napokban viszont bevallotta, hogy szorosabb kapcsolatba került Kedvessel.Elmondta, tisztában van vele, hogy közismert emberként a magánélete is érdekli az embereket. Szerették volna megelőzni a fél-információkra alapozott találgatásokat, ezért a Fókuszban beszéltek kapcsolatukról. Linda elárulta, most boldog és szerelmes, azt viszont leszögezték, hogy egyelőre nem beszélnek többet a kapcsolatukról. 

 

A modellek a gyengéi Kedves Ferencnek
Nem Zimány Linda az első magyar modell, aki együtt járt Kedves Ferenccel. Az üzletember korábban Bódi Sylvi, majd Debreczeni Zita párja volt.