Előkerültek Robin Williams búcsúüzenetei: Egy éve nincs köztünk a színész

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
halál búcsú öngyilkos Holt költők társasága Good Will Hunting öngyilkosság üzenet levél Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve már, hogy a világhírű színészt holtan találták kaliforniai otthonában. A 2014. augusztus 11-én történt tragédia előtt egy egész világ állt értetlenül, ám most új megvilágításba kerülhetnek a dolgok: megtalálták ugyanis Robin Williams utolsó, saját kezével írott cetlijeit. 

Robin Williams váratlan és tragikus halála az egész világot megrázta: a 63 éves színész éppen egy éve, 2014. augusztus 11-én önkezével vetett véget életének, magyarázatot azonban a mai napig nem találtunk tettére. Egészen idáig.

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Robin Williams egy nappal halála előtt egy galériában tűnt fel feleségével: a szemtanúk szerint összetört és nagyon vékony volt. Az eddigi találgatások anyagi problémákat sejtettek öngyilkossága hátterében, de felröppent a hír, miszerint gyógyíthatatlan betegséggel és depresszióval küzdött.

7 + 1 dolog, amit nem tudtál Robin Williamsről

Mestersége volt a nevettetés és a szórakoztatás, személyes démonai ennek ellenére végigkísérték Robin Williams sikereit: alkohol- és drogproblémáiból soha nem csinált titkot, visszaeséseiről és elvonókúráiról többször is írt a sajtó. Íme, néhány, eddig talán ismeretlen tény a szórakoztatózseni életéről. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.