Egy éve már, hogy a világhírű színészt holtan találták kaliforniai otthonában. A 2014. augusztus 11-én történt tragédia előtt egy egész világ állt értetlenül, ám most új megvilágításba kerülhetnek a dolgok: megtalálták ugyanis Robin Williams utolsó, saját kezével írott cetlijeit. 

Robin Williams váratlan és tragikus halála az egész világot megrázta: a 63 éves színész éppen egy éve, 2014. augusztus 11-én önkezével vetett véget életének, magyarázatot azonban a mai napig nem találtunk tettére. Egészen idáig.

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A GLOBE magazin információi szerint a Good Will Hunting és a Holt költők társasága sztárja több üzenetet is hagyott halála előtt. "Robin sokszor firkált kisebb üzeneteket cetlikre magának, ez amolyan terápia volt számára.Önmagukban nem sok értelmük volt, de ha az öngyilkosság fényében nézzük, akkor teljesen egyértelművé válik, hogy Robin elérte azt a pontot, ami után már nem bírt ki több fájdalmat és kínt" - mondta el a lapnak egy bennfentes, aki szerint a következő három mondat szerepelt a színész utolsó három cetlijein: "I'm done with that. Time to go. No more to come" - vagyis: Végeztem. Ideje menni. Nincs tovább. 

Robin Williams egy nappal halála előtt egy galériában tűnt fel feleségével: a szemtanúk szerint összetört és nagyon vékony volt. Az eddigi találgatások anyagi problémákat sejtettek öngyilkossága hátterében, de felröppent a hír, miszerint gyógyíthatatlan betegséggel és depresszióval küzdött. 

7 + 1 dolog, amit nem tudtál Robin Williamsről
Mestersége volt a nevettetés és a szórakoztatás, személyes démonai ennek ellenére végigkísérték Robin Williams sikereit: alkohol- és drogproblémáiból soha nem csinált titkot, visszaeséseiről és elvonókúráiról többször is írt a sajtó. Íme, néhány, eddig talán ismeretlen tény a szórakoztatózseni életéről. A Life.hu cikkéért kattints ide!