Halála előtt egy nappal vékony és összetört volt Robin Williams

Forrás: AFP/Joel Robine -
vékony fotó öngyilkos parkinson-kór öngyilkosság galéria Robin Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 63 éves korában elhunyt Robin Williams feleségével, Susan Schneiderrel egy galériába látogattak el szombaton. A színész másnap lett öngyilkos.

Törékenynek és megtörtnek látszik Robin Williams azokon a felvételeken, amelyeket valószínű, mobiltelefonnal készítettek egy művészeti galériában a színész halála előtt egy nappal. A fogadásra elkísérte neje is. A képeket a Daily Mail is közölte. Az egyik felvételen elvegyül a tömegben és egy halvány mosoly fut végig az arcán, egy másikon pedig hátulról láthatjuk.

Robin Williams lányával, Zeldával Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A híresség annak ellenére, hogy soványnak tűnt, állítólag jó kedvében volt. Felesége csütörtökön közölte, hogy férjénél Parkinson-kórt diagnosztizáltak. Ezen kívül depressziós is volt. Az Oscar-díjas színészt helyi idő szerint hétfőn délelőtt találták holtan otthonában. Öngyilkos lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.