Két év Amerika után pár hónapja végleg hazatért Edvin Marton és családja, akik belevetették magukat a Sziget forgatagába. Nagyon elcsodálkoztunk, mekkorát nőttek a fiúk, és milyen aranyosak!

Hétfőn este a feleségét, Marton Adriennt csókolta hevesen a Szigeten a közismert hegedűművész, csütörtökön este már az egész család élvezte a fesztivált. Jó volt rájuk nézni, és nem lehetett nem észrevenni, hogy a nagyobbik srác, Maxi tiszta apja, míg a kicsi, Noel az édesanyjára hasonlít. 

Szép család!Fotó: Zsigmond László/Life.hu

 „Vasárnap kettesben érkeztünk Edvinnel, nagyon jól éreztük magunkat. Tegnap viszont már a gyerekek is velünk tartottak, hisz annyi jópofa programot szerveztek a kicsiknek is. Maxinak, aki most 5 és fél éves, ez volt a harmadik Szigetfesztiválja, Noel először kóstolt bele. A baj csak annyi volt, hogy a forróságban nem akartunk kijönni, este 7 órakor pedig minden gyerekprogram véget ért. A fiúk nagyon csalódottak voltak, de az est végére, egy nagy palacsinta, fagyi és közös csocsózás után már jól szórakoztak ők is” – kezdett bele Adrienn, akinek fiai nem csak külsőre különbözőek.

„Maxi nagyon jól tud sakkozni, Amerikában, ahol két évet éltünk, beválasztották a kaliforniai sakkakadémiába, ahol nagyon komoly szakemberek tanították. Korábban hiába vittem el úszni, megkérdezte, hogy komolyan gondolom-e, hogy a monoton úszással le tudom kötni a figyelmét. Így a sakknál kötöttünk ki és ő maga jelentette ki, hogy „ezen végre tudok gondolkodni”. Zenei érdeklődése viszont a rám hasonlító Noelnek van. A kisebbik fiammal nagyokat lehet pancsolni, ő szimplán élvezi, hogy együtt csapkodjuk a vizet, vagy bármit közösen csinálunk. Edvinnel elhatároztuk, hogy szeptembertől muszáj lesz zenére és sportra is járniuk, hogy egy év alatt kiderüljön, hogy milyen adottságaik vannak, és onnantól könnyebb lesz megtalálni számukra a helyes utat, legyen szó sakkról vagy zenéről vagy sportról” - árulta el Adrienn.

 Nézd meg, kik jöttek el a második napon bulizni!

/1508/Celeb201581415543