Együtt vakációzott Salma Hayek és Pierce Brosnan

Forrás: AFP -
Pierce Brosnan Vakáció feleség Hawaii Salma Hayek férj nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kettős családi nyaralást szervezett a két színész a meseszép Hawaii-ra.

Bár a filmvásznon nem egy alkalommal kerültek intimebb viszonyba egymással, Salma Hayek és Pierce Brosnan a való életben nagyon jó barátok. Olyannyira, hogy még a nyaralásukat is egy helyre szervezték családjukkal együtt.

Forrás: AFP

Salma részéről férje, François-Henri Pinault és 7 éves lánya, Valentina Paloma érkezett a meseszép Hawaii-ra, Pierce Brosnan pedig feleségét, Keely Shaye Smitht és 14 éves fiát, Parist vitte magával nyaralni. A két sztár nyaralásáról és családjaikról képeket ide kattintva nézegethetsz!

A legkülönösebb sztárbarátságok

Vannak hírességek, akik "hasonszőrű" sztárkollégáikban találták meg lelki és partitársukat, de vannak egészen furcsa celebbarátságok is, akikről sosem gondolnánk, hogy a felek egy nyelvet beszélnek, ha nem dicsekednének vele. A Life.hu itt járt utána, hogy kik is ők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.