Jodie Foster Lindsay Lohan Charlie Sheen David Beckham Helen Mirren színésznő Bette Midler Elton John Demi Lovato Mel Gibson színész Russell Brand kim kardashian barátság Eminem sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak hírességek, akik "hasonszőrű" sztárkollégáikban találták meg lelki és partitársukat, de vannak egészen furcsa celebbarátságok is, akikről sosem gondolnánk, hogy a felek egy nyelvet beszélnek, ha nem dicsekednének vele. A Life.hu utánajárt, hogy kik is ők.

1. Jodie Foster és Mel Gibson

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Maverick című örökzöld western-vígjáték két sztárja a forgatás óta elválaszthatatlan barátok, jóban-rosszban kitartottak egymás mellett az elmúlt évtizedekben. Sőt, ha hinni lehet a hollywoodi pletykáknak, a leszbikusságát nyíltan vállaló színésznő gyermekeinek a legutóbb asszonyverés és antiszemita megjegyzések miatt elmarasztalt akcióhős az apja. De lehet hinni az ilyen pletykáknak?

2. Charlie Sheen és Lindsay Lohan

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha két botrányhős egymásra talál... Lindsay Lohan és Charlie Sheen állítólag a hamarosan mozikba kerülő Horrorra akadva 5 forgatásán barátkoztak össze, méghozzá olyan közeli viszonyba kerültek, hogy "Charlie bácsi" 100 ezer dollárral segítette ki a kis vöröst, akinek épp az adóhatósággal akadt elintéznivalója. Lindsay Lohan nemcsak Charlie Sheennel került közeli sztárbarátságba, hanem Lady Gagával is, akivel egy nyári celebpartin fűzték szorosabbra a korábban "szia-szia" kapcsolatukat.

3. Russell Brand és Helen Mirren

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A brit komikus és a csodálatos színésznő az Arthur című film forgatásán találkoztak először, és hamar közeli barátokká váltak. Sőt, kiváló kapcsolatuk azóta is tart. Russell Brand szexinek és káprázatosnak nevezte Helen Mirrent, ráadásul egy fotó kedvéért még egy csók is elcsattant közöttük. Hogy ehhez mit szólt a tréfamester akkori neje, Katy Perry, azt nem tudjuk. Lehet, hogy Helen miatt adta ki férje útját?! Russell Brand nemcsak az Emmy- és Golden Globe-díjas, valamint Cannes-ban is kitüntetett színésznővel tölti szívesen az idejét, hanem például a sztárséffel, Gordon Ramsay-val, és az angol királyi családnál is csaknem népszerűbb Beckham famíliával is jó viszonyt ápol.

4. 50 Cent és Bette Midler

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ez biztos? Nem tévedés? A kőkemény rapper és az énekes-komika mint közeli barátok? Nem, nem értettük félre, 50 Cent és Bette Midler egy New York-i városvédő projekt kapcsán ismerkedtek meg, és hamar barátságot kötöttek. Amit egy nyilatkozattal meg is pecsételtek a New York Daily News hasábjain.

5. Demi Lovato és Kim Kardashian

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ahogy ezt már láthattuk, celebbarátságban a korkülönbség nem akadály! A 20 éves (egykori) Disney-üdvöske és a 32 esztendős főállású valóságshow-sztár már több nehézségen átsegítette egymást. Kim akkor tartotta a lelket Demi Lovatóban, amikor a fiatal lány bulimiával és depresszióval küzdött, a valóságshow-szereplő pedig a fiatal lánynak köszönte meg egy interjúban, hogy annyiszor mellette állt, amikor összetörték a szívét, vagy éppen tönkrement egy házassága. Kim Kardashiannek persze van egy vele egykorú nagy barátnője is, méghozzá Britney Spears! Bennfentesek szerint a két hölgyemény nagyon szereti egymást, Kim ráadásul a pophercegnő nagy rajongója is, számtalan koncertjén megjelent már.

6. Elton John és Eminem

Forrás: AFP
Forrás: AFP

El sem tudjuk képzelni, hogy a rapper és az énekes miről beszélgetnek, amikor összefutnak egy kávéra. Elton John és Eminem barátsága már több mint egy évtizede tart, 2001-ben ugyanis közös műsort adtak a Grammy-díjkosztón, és mivel a színpadon jól kijöttek egymással, a kapcsolatuk munkaidőn túl is szorosabbá vált. Annyira, hogy a popikon segített a fehér rap koronázatlan királyának legyőzni a függőségeit.

7. David Beckham és Snoop Doggy Dogg

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hogy a sztárfocista és a rapsztár hogyan ismerkedett meg egymással, és mikor lettek elválaszthatatlan barátok, sajnos nem tudjuk. De a szoros barátság nem a bulvárlapok szüleménye, Snoop ugyanis azt nyilatkozta a Daily Mailnek, hogy ha elkészül egy dallal, az első, akinek megmutatja a slágergyanús szerzeményt, az nem más, mint David Beckham.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!
Ha pedig szexi pasikról néznél különleges összeállításokat, kukkantsd meg a Napi hím oldalt!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.