Ilyen Bódi Sylvi teste szörfözés közben - videó

szexi Bódi Sylvi videó szörf szerelem test sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi igazi szerelme a szörfözés. És meg is mutatja, milyen jól kijönnek egymással.

"Úgy érzem elérkezett a pillanat... Nem akarom tovább titokban tartani. Mint ahogy látni fogjátok a felvételen az arcom is elárulja, hogy milyen boldog vagyok... Engedjétek meg, hogy bemutassam nektek a Szerelmemet." - írta közösségi oldalán az egykori glammodell és mellékelte a bizonyító erejű videót is.

Szabó Ádám: "Kezdeményező vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150817-szabo-adam-a-szigeten-a-toleranciarol-beszel.htmlSzabó Ádám énekest a Szigeten állítottuk meg és arról faggattuk, vajon a magyarok mennyire elfogadóak? Érdekes válasz érkezett...TV + SztárokOrigoVégre: Miley Cyrus elárulta, miért viselkedik botrányosanhttp://www.life.hu/sztarok/20150817-miley-cyrus-elarulta-miert-viselkedik-botranyosan-neha-szoros-honaljat-villant-neha-melleket.htmlMiley néha szőrös hónaljával, olykor csupasz melleivel és van, amikor nyilvános kábítószerfogyasztási szokásaival sokkol. De most lehull a lepell: elmeséli, miért viselkedik ennyire botrányosan. TV + Sztárok--Ingyen élet a Szigeten? Így ehetsz, ihatsz és aludhatsz kényelmesen egyetlen fillér nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20150814-ingyen-etel-es-ital-a-szigeten.htmlHa csupán a belépőt tudjuk kicsengetni a Szigetre, akkor se keseredj el! Megmutatjuk, hogyan lehet túlélni egy napot a fesztiválon: evés-ivás-pihenés egyetlen fillér nélkül. TV + Sztárok--Nyilvánosságra került Sarka Kata és Bálint Antónia kínos telefonbeszélgetése? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20150812-nyilvanossagra-kerult-sarka-kata-es-balint-antonia-kinos-telefonbeszelgetese.htmlSarka Kata és Bálint Antónia között már évekkel ezelőtt megromlott a viszony. Legutóbb egy rejtélyes telefonbeszélgetés került elő a semmiből, amelyen egyesek szerint az hallható, ahogyan Antónia ittas állapotban hívja fel Katát, majd bevallja, hogy drogozott, aztán letagadja, ezután pedig felajánlkozik Hajdú Péternek is. TV + SztárokOrigoVajna Timi rejtegeti pocakját, Andy Vajna fogyókúrára fogná http://www.life.hu/sztarok/20150805-andy-vajna-fogyokurara-fogna-csodas-feleseget-vajna-timit-ot-hat-kilotol-kellene-megszabadulnia.htmlVajna Timi takargatja testét, nem is nagyon értettük, miért teszi. Csodás alakját sokan irigylik, simán felvehetne kétrészes fürdőruhát is. Férje szerint azonban van miből leadnia bájos feleségének.TV + SztárokOrigoDurván megváltozott Labancz Lilla külseje - dögös fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20150728-durvan-megvaltozott-labancz-lilla-kulseje-dogos-foto.htmlEmlékszel még az Álom.net filmre? És a fiatal, szőke főszereplőjére? Labancz Lilla azóta sokat változott...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.