Bálint Antónia körül szorul a hurok: Sebestyén Balázsé volt a kegyelemdöfés?

Forrás: Zsigmond László/Life.hu, TV2 -
Sarka Kata Morning Show Bálint Antónia Hajdú Péter Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nyilvánosságra került egy felvétel, melyen Sarka Kata szerint Toncsi hangja hallható, és amelyet a napokban Sebestyén Balázs is elővett rádióműsorában. Hová vezet ez az egész?

Korábban előkerült az a rejtélyes telefonbeszélgetés, amelyen Sarka Kata állítása szerint Antónia ittas állapotban hívta fel őt, és ahol bevallotta, hogy drogozott, aztán letagadta, majd pedig felajánlkozott Hajdú Péternek. Most újabb fordulatot vehet a történet...

Forrás: Zsigmond László/Life.hu, TV2

Sebestyén Balázs ugyanis a Class FM hangmérnökét kérte fel, hogy szakértőként döntsön a hosszú hetek óta zajló vitában: Tényleg Toncsi hangja hallatszik a felvételen?

A szakértő szerint egyértelmű a válasz.

"Nekünk az jött ki, hogy a telefonáló, az Toncsi volt" - állította Balázs, bár a hangfelvételt nem egy igazságügyi szakértő analizálta, hanem a rádió hangmérnöke, méghozzá egy program segítségével. A szoftver szerint pedig megegyezik Toncsi és a telefonáló hangja.

"A hangfelvételt szoftveresen kielemeztük. Az a fontos, hogy ez nem bizonyító erejű, nem is lehet nagyon sehol felhasználni, ez egy hangfelismerő szoftver, amit a fő hangtechnikusunk használt, és a hangsávokat lehet vele összehasonlítani" - magyarázta Balázs. "Maga a beszélgetés, illetve az, ami a felvételen van, egyezett, tehát nekünk az jött ki, hogy a telefonáló, az Toncsi volt."

A Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata a Borsnak reagált a fejleményekre: "Egyáltalán nem lepődtem meg az eredményen, számomra eddig sem volt kérdés, hogy ki hívott - mondta Kata.

Antónia korábban így reagált a vádakra: "Nem én beszélek a nyilvánosságra került hangfelvételen, én nem hívtam fel őket. Egyetlen módja van, hogy bebizonyítsam az igazamat. Feljelentést teszek a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki a nevemben telefonált, és bíróságra viszem az ügyet, ahol igazságügyi szakértő fogja eldönteni, hogy valóban az én hangom hallatszik-e. A nevemben telefonáló nő kiléte nem maradhat titokban, elő kell kerülnie magától, vagy ha nem, akkor a rendőrség fogja előkeríteni"

Hűha! Andy Vajna levágta Timi hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20150822-andy-vajna-levagta-vajna-timi-hajat.htmlAlig hittünk a szemünknek, mikor megláttuk, mit tesz Andy Vajna a nejével.TV + Sztárok--Nyári Dia kiakadt - Nem strandolhat legálisan a kiskutyájávalhttp://www.life.hu/sztarok/20150822-nyari-dia-kiakadt-mert-nem-lehet-kutyaval-strandolni.htmlNyári Dia, a Barátok közt csodaszép színésznője a kiskutyájával szeretett volna strandolni, de ez sajnos nem megoldható. TV + Sztárok--Így kérjük David Beckhamet a hálószobánkbahttp://www.life.hu/sztarok/20150822-david-beckham-alszik-egy-faraszto-nap-utan.htmlA gyerekekkel töltött fárasztó nap után David Beckhamet elnyomta az álom.TV + Sztárok--Hujber Ferenc: "A halál rózsaszín, és tulajdonképpen vicces"http://www.life.hu/sztarok/20150822-hujber-ferenc-szinesz-a-halalrol-beszelt.htmlHujber Ferencet nemrég megérintette a halál szele, amikor újraélesztették, mégis viccelődve beszél az elmúlásról. Szerinte nem csak egyszer él az ember.TV + SztárokOrigoRendőrt hívtak Rékasi Károly zaklatójára - Más színészeknél is próbálkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20150822-rendort-hivtak-rekasi-karoly-zaklatojara.htmlRékasi Károlyt a Facebookon zaklatta jó ideig egy Hajnalka nevű nő. Kiderült, hogy nem az otthon lábadozó színész az egyetlen, akit megtalált. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu300 ezerért vacsorázott a nászúton a sztárpárhttp://www.life.hu/sztarok/20150822-jennifer-aniston-es-justin-theroux-rengeteget-koltott-a-naszuton.htmlA francia Closer értesülései szerint Jennifer Aniston férje, Justin Theroux jó mélyen a zsebébe nyúlt a nászút alatt. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.