Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nyilvánosságra került egy felvétel, melyen Sarka Kata szerint Toncsi hangja hallható, és amelyet a napokban Sebestyén Balázs is elővett rádióműsorában. Hová vezet ez az egész?

Korábban előkerült az a rejtélyes telefonbeszélgetés, amelyen Sarka Kata állítása szerint Antónia ittas állapotban hívta fel őt, és ahol bevallotta, hogy drogozott, aztán letagadta, majd pedig felajánlkozott Hajdú Péternek. Most újabb fordulatot vehet a történet...

Forrás: Zsigmond László/Life.hu, TV2

Sebestyén Balázs ugyanis a Class FM hangmérnökét kérte fel, hogy szakértőként döntsön a hosszú hetek óta zajló vitában: Tényleg Toncsi hangja hallatszik a felvételen?

A szakértő szerint egyértelmű a válasz. 

"Nekünk az jött ki, hogy a telefonáló, az Toncsi volt" - állította Balázs, bár a hangfelvételt nem egy igazságügyi szakértő analizálta, hanem a rádió hangmérnöke, méghozzá egy program segítségével. A szoftver szerint pedig megegyezik Toncsi és a telefonáló hangja.

"A hangfelvételt szoftveresen kielemeztük. Az a fontos, hogy ez nem bizonyító erejű, nem is lehet nagyon sehol felhasználni, ez egy hangfelismerő szoftver, amit a fő hangtechnikusunk használt, és a hangsávokat lehet vele összehasonlítani" - magyarázta Balázs. "Maga a beszélgetés, illetve az, ami a felvételen van, egyezett, tehát nekünk az jött ki, hogy a telefonáló, az Toncsi volt."

A Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata a Borsnak reagált a fejleményekre: "Egyáltalán nem lepődtem meg az eredményen, számomra eddig sem volt kérdés, hogy ki hívott - mondta Kata.

Antónia korábban így reagált a vádakra: "Nem én beszélek a nyilvánosságra került hangfelvételen, én nem hívtam fel őket. Egyetlen módja van, hogy bebizonyítsam az igazamat. Feljelentést teszek a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki a nevemben telefonált, és  bíróságra viszem az ügyet, ahol igazságügyi szakértő fogja eldönteni, hogy valóban az én hangom hallatszik-e. A nevemben telefonáló nő kiléte nem maradhat titokban, elő kell kerülnie magától, vagy ha nem, akkor a rendőrség fogja előkeríteni"