Nincs mese, Katalinnak is ott kell lennie Erzsébet királynő ünnepségén

Forrás: AFP/Phil Noble -
Erzsébet királynő Katalin hercegnő Károly herceg Katalin hercegné rekord ünnepség uralkodás Viktória királynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit uralkodónő szeptember 9-re tűzte ki rekordidejű uralkodása megünneplésének időpontját, amelyre Katalin hercegnét és Vilmos herceget is meghívta.

Először elutasította, később azonban engedett családja unszolásának Erzsébet királynő, hogy megemlékezzenek a brit történelem példátlan idejű uralkodásáról.

Forrás: AFP/Phil Noble

A brit uralkodónő szeptember 9-én ad vacsorát skóciai birtokán, ahová Vilmos herceg és Katalin hercegné is hivatalos. A kétgyerekes hercegné az utóbbi időben sorra mondta le a meghívásait, legutóbb például húga, Pippa Middleton jelent meg helyette egy barátja esküvőjén Vilmos herceg oldalán, miután Katalin az utolsó pillanatban úgy döntött, nem megy el a mennyegzőre.

Ezúttal azonban királynői parancsra kénytelen lesz előmerészkedni norfolki birtokáról, ahová második gyermeke, a kis Sarolta hercegnő születése után húzódott vissza. A hírek szerint Károly herceg nem lesz ott az ünnepi vacsorán.

Csak kihasználja kiszemeltje Harry herceget?http://www.life.hu/intim/20150827-jenna-coleman-szineszno-csak-kihasznalja-harry-herceget.htmlJenna Coleman elvileg már rég kitette volt barátja szűrét a herceg kedvéért, ám a legfrissebb róla készült képeken kézenfogva sétálgatott Richard Maddennel.Intim--Kokainnal kínálta a hercegnőt Jack Nicholsonhttp://www.life.hu/sztarok/20150831-jack-nicholson-vilaghiru-filmszinesz-kokainnal-kinalta-a-hercegnot-derult-ki-egy-oneletrajzi.htmlKokainnal kínálta II. Erzsébet királynő húgát, a néhai Margit hercegnőt Jack Nicholson a tiszteletére rendezett partin.TV + SztárokAFPGyörgy hercegnek öltözött egy felnőtt férfi - Videó!http://www.life.hu/news/20150826-gyorgy-hercegnek-oltozott-egy-felnott-ujsagiro-es-igy-ment-az-utcara.htmlMax Knoblauch úgy gondolta, nagyon elegáns herceg válna belőle, és egy napra György herceg bőrébe bújt. Nem tudtuk, sírjunk vagy nevessünk.News--Drámai vallomást tett Harry herceg unokahúgáról, Saroltárólhttp://www.life.hu/csalad/20150831-harry-herceg-bevallotta-hogy-rossz-nagybacsi-mert-nem-volt-ott-sarolta-hercegno-keresztelojen.htmlA hercegnek a mai napig fájó pont, hogy nem tudott ott lenni unokahúga, Sarolta hercegnő keresztelőjén.Család--Kiderült, miért lóg ennyit együtt a hercegnő Mila Kunisszal és Ashton Kuthcerrelhttp://www.life.hu/intim/20150825-beatrix-yorki-hercegno-mila-kunis-es-ashton-kutcher-egyutt-vettek-reszt-egy-mexikoi-eskuvon.htmlBeatrix yorki hercegnő és az újdonsült hollywoodi házaspár ezúttal egy közös barátjuk menyegzőjére volt hivatalos. De vajon mi lehet ez a hirtelen jött barátság?Intim--Katalin hercegné retteg, hogy Diana sorsára juthttp://www.life.hu/csalad/20150828-katalin-hercegne-fel-hogy-diana-sorsara-jut-hazassagi-gondjai-miatt.htmlKatalin és Vilmos veszekedéseitől hangos a Kensigton-palota, a hercegné pedig állítólag egyre elkeseredettebb: nagyon fél, hogy anyósa, Diana sorsára jut. Sajtóértesülések szerint úgy döntött, egy időre eltűnik a nyilvánosság elől. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.