Egy bűnöző házában él Katalin és Vilmos?

Forrás: AFP/Leon Neal -
üzletember bűnöző Wall Street királyi család otthon börtön Katalin hercegné Vilmos herceg csalás Sarolta hercegnő kastély György herceg Anmer Hall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Botrányos történet derült ki a hercegi pár jelenlegi otthonáról: Anmer Hall annak idején egy csalás miatt börtönbe zárt bűnözőtől került a brit királyi család birtokába.

Amint megszületett a kis Sarolta hercegnő, Vilmos és Katalin György herceggel együtt átköltöztek Anmer Hallba, hogy nyugodtan, a nyilvánosság kizárásával kezdhessék el családi életüket. Ám egy botrányszagú történet miatt úgy tűnik, nem sokáig maradhat meg az idill.

Forrás: AFP/Leon Neal

A Daily Mail oldalán megjelent írás szerint ugyanis Cambridge hercegi párja és gyermekeik egy bűnözőtől származó kastélyban élnek. Ernest Hooley körülbelül egy évszázaddal ezelőtt adta el a tízszobás kastélyt a királyi családnak. A Wall Street-i üzletember politikai befolyást szerzett ezzel az eladással, hiszen az üzletet követően is jó viszonyban maradt a családdal.

1911-ben a férfi egy csalás miatt börtönbe került, a 971 hektáros birtok azonban a családé maradt, Erzsébet királynő pedig pár évvel ezelőtt Vilmos hercegéknek ajándékozta Anmer Hallt. A nemrég napvilágra került történet miatt Anglia több részén is aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy Vilmos és Katalin hagyja el az otthonukként szolgáló kastélyt, hiszen hercegi párhoz nem méltó, hogy egy bűnözőtől származó házban éljenek.

Katalin és Vilmos annak idején milliókat költött a kastély felújítására, így valószínűleg nem jó szívvel veszik majd, ha valóban költözniük kell.

Szexbotrányok, amelyek megrengették a palota falait

A brit királyi családtól nem állnak távol a könnyű erkölcsök és a világraszóló botrányok – a Life.hu ITT gyűjtötte össze a legemlékezetesebbeket.
Kiderült, miért vágyott lányunokára Károly herceghttp://www.life.hu/csalad/20150511-karoly-herceg-elarulta-miert-vagyott-lanyunokara.htmlA herceg már korábban is elárulta, nagyon szeretné, ha fiának, Vilmos hercegnek és menyének, Katalin hercegnének kislánya születne. Most bevallotta, miért!Család--Így fog kinézni 18 évesen Sarolta hercegnőhttp://www.life.hu/news/20150518-sarolta-hercegno-igy-fog-kinezni-18-evesen-egy-specialis-szamitogepes-program-szerint.htmlVajon kire fog hasonlítani Vilmos herceg és Katalin hercegné lánya? Egy speciális számítógépes program segítségével elkészítették Sarolta hercegnő 18 éves képmását.News--Harry herceg örül, hogy nincs barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20150518-harry-herceg-nem-keres-baratnot-es-orul-annak-hogy-egyedul-van.htmlVilmos herceg öccse köszöni, de jól érzi magát egyedül, és nem keres barátnőt.Intim--Katalin hercegnének nem lehet több gyereke!?http://www.life.hu/csalad/20150515-kate-midlletonnak-azaz-katalin-hercegnonek-nem-lehet-tobb-gyermeke-az-orvosok-szerint.htmlDrámai hírek láttak napvilágot az idilli kis családról.Család--Így követi a családi hagyományokat Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/news/20150518-katalin-hercegne-a-womans-institute-noegylet-tagja-lesz.htmlVilmos herceg neje a brit királyi család hagyományait követve a hírek szerint már fontolgatja, hogy belép az Anmer Woman's Institute nőegyletébe.News--Harry herceg szerint a hadsereg mentette meg őt a teljes elzülléstőlhttp://www.life.hu/news/20150517-harry-herceg-szerint-a-hadsereg-mentette-meg-ot-a-teljes-elzullestol.htmlHarry herceg szerint a hadseregben eltöltött tíz év mentette meg őt a teljes elzülléstől. A brit uralkodó 30 éves unokája üdvösnek tartaná akár a sorkatonai szolgálat újbóli meghonosítását is Nagy-Britanniában. Harry - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, aki az ötödik a brit trónutódlási sorban - tudatta azt is, hogy egyelőre jól érzi magát a bőrében agglegényként.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.