Guy Ritchie következő filmjében biztosan láthatjuk majd a világhírű exfocistát, de Beckham a legújabb hírek szerint a 007-es ügynök szerepére áhítozik a legjobban. 

A visszavonulása óta a sztár új vizekre evezett: hollywoodi szuperprodukciókban vállalna komolyabb munkákat. A 40 éves Beckham Guy Ritchie A kerekasztal lovagjai: Artúr király című filmjében tűnik majd fel, amelyben egy rövid jelenetet kapott.

Forrás: AFP/Justin Tallis

"Tudom, hogy több sportoló és híresség megpróbálkozott már a színészettel, de végül elbuktak. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy kemény szakma, ahol nagy fegyelemre és tehetségre van szükség, és nem is szeretnék egyből a mélyvízbe ugrani, mielőtt többet tanulnék, és több tapasztalatom lenne. Amit eddig tapasztaltam, azt nagyon szerettem. Véleményem szerint sok mindennel meg tudok majd birkózni. Ismert ember vagyok, szóval hozzászoktam a kritikához."  - mondta a The Times-nak a világsztár.

Azonban ez kissé ellentmond a Daily Star értesüléseinek, miszerint az ex-focista szívesen bújna James Bond bőrébe, miután Daniel Craig bejelentette, hogy többé nem szándékozik eljátszani a világhírű ügynököt. A Mirror szerint, Beckham már lépéseket is tett az ügy érdekében.