Bűnösnek találták a nőt, aki férfinek adta ki magát barátnője előtt

Forrás: Northfoto -
vád barátnő férfi tárgyalás bíróság szexuális zaklatás bűnösség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexuális zaklatás vádjában bűnösnek találta a bíróság Gayle Newland-ot. A 25 éves nő 2 éven át járt egy barátnőjével úgy, hogy az végig azt gondolta, egy férfivel találkozgat.

A 25 éves Newland, akinek ügyéről a Life.hu is írt, elismerte, hogy létrehozott egy kamu Facebook-oldalt magának, amelyen Kye Fortune-nek adta ki magát - írja a BBC. Így vette fel a kapcsolatot barátnőjével, aki előtt férfinek adta ki magát.

Gayle Newland ügyét 4 napon át tárgyalták Forrás: Northfoto

Légyottjaikat legtöbbször hotelekben és az áldozat lakásán bonyolították le, ekkor a magát férfinak kiadó Newland felcsatolható műpénisszel elégítette ki a nőt. Newland minden alkalommal arra kérte a barátnőjét, kösse be a szemét, ám egyik alkalommal egy furcsa érzésre hivatkozva levette a szemellenzőjét, így buktatta le Newlandet.

A bíró, Clare Coleman a tárgyalás végén felhívta a figyelmet az ügy bonyolultságára, és hogy bár az áldozat beleegyezésével történtek a szexuális együttlétek, Newland részéről ez egy jól kidolgozott megtévesztés volt, amikor visszaélt az áldozat bizalmával. Gayle Newland az ítélet megszületéséig szabadlábon védekezhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.