internetes zaklatás Facebook kislány szexuális zaklatás pedofília zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20 éves Liam Maher arra kérte a 12 éves lányt, hogy mutassa meg melleit, és maszturbáljon előtte a webkamerán keresztül. Hála az édesanya közbenjárásának, a hatóságok elkapták a zaklatót.

Börtönbe került az a 20 éves brit férfi, aki Facebookon keresztül szexuális tartalmú üzenetekkel bombázott egy 12 éves kislányt - írja a Mirror. A vádirat szerint Liam Maher először ismerősnek jelölte a gyermeket, majd levelezni kezdtek egymással.

Forrás: Thinkstock

A lánynak eleinte kifejezetten szimpatikus volt a fiatalember, ám később egyre perverzebb üzenetekkel bombázta őt: többek között arra kérte, maszturbáljon előtte a webkamerán keresztül, mutassa meg neki melleit, illetve egyre inkább sürgette, hogy találkozzanak egymással.

A lány édesanyja később egy véletlen folytán észrevette a beszélgetést, és végül az ő közbenjárásának hála bukott le Maher. A férfit kiskorú ellen elkövetett szexuális zaklatás vádjával 1 év börtönre ítélték, és mivel 10 évig szexuális bűnözőként lesz regisztrálva, rendszeresen ellenőrizni fogják.

Virtuális valóság gyerekeknek - a pedofilok merítőhelyei

Szinte minden nap létrejön egy új közösségi hálózati webhely, az online felhasználókat elkényezteti a választék. Létezik azonban egy új online jelenség, amely egyre fejlődik, és amely a fiatalabb generációt célozza meg. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.