Sokkoló: egy koktél robbantotta fel a 18 éves lány gyomrát

ital felrobbanás gyomor koktél nitrogén ünneplés lány születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életmentő műtétet kellett végrehajtani a 18 éves Gaby Scanlonon, akinek gyomrát darabokra szaggatta a nitrogéntartalmú ital. A koktélt felszolgáló bár ennek ellenére folytathatja működését.

Gaby Scanlon 18. születésnapját érkezett megünnepelni egy lancasteri szórakozóhelyre. A lány, miután megitta a hely egyik specialitásának számító nitrogéntartalmú koktélt, erős fájdalmat érzett a hasában, majd a szájából és az orrából is füst szivárgott.

Illusztráció. Forrás: Thinkstock

Gabyt azonnal kórházba szállították, ahol kiderült: az ital a szó legszorosabb értelmében felrobbantotta a gyomrát. Életmentő műtétet hajtottak végre rajta, amely során gyomra nagy részét el kellett távolítani.

A nitrogént eredetileg csak az italok hűtésére használhatják, emberi szervezetbe nem kerülhet. A bárra, amely a Daily Star szerint csupán néhány hónappal ezelőtt nyitott meg, hatalmas pénzbüntetést szabtak ki, ám működését továbbra is folytathatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.