Ahogy korábban megírtuk, Király Viktor a tengerentúli Voice-ban próbál szerencsét. Az első visszajelzések alapján a zsűri maximálisan elégedett a fiatal magyar énekessel, aki a külföldi karrier mellett a hazait sem szeretné elhanyagolni.  

A Megasztár egykori győztese az egyik kereskedelmi csatorna reggeli adásában mesélt igen szűkszavúan az eddig átélt amerikai élményeiéről. Kinn büszkén nyilatkozott a származásáról, és a mai napig fontos számára a hazai közönség.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Szeretek előre gondolkozni, szeretek előre tervezni, hogy mi van akkor, ha ez bejön, és akkor tervezek egy úgymond amerikai karriert is. Viszont azt szeretném hangsúlyozni – és ez nem csak ilyen duma – hogy én nagyon-nagyon hálás vagyok azért, ami van nekem itt Magyarországon. Mindenáron egyensúlyban fogom ezt tartani, ha ez esetleg összejön. Nagyon szerencsés vagyok, mert nem is kell hangsúlyoznom kint a magyarságomat, mert ők ezt maguktól hangsúlyozzák. De érdekes, hogy amikor ide költöztem Magyarországra, akkor én voltam az amerikai gyerek, és amikor visszamegyek Amerikába, akkor én vagyok a magyar. És én erre tök büszke vagyok" - mesélte az énekes a Mokka reggeli adásában.