Visszatér az időjárás-jelentéshez Onyutha Judit

MTVA időjárás-előrejelzés ATV időjárás-jelentés Onyutha Judit időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évig dolgozott a köztévé Család-Barát magazinjában, ám a csinos Onyutha Judit most visszatér az időjárás-jelentéshez, amely szerepkörben annak idején az egész ország megismerte. 

Véget ért Onyutha Judit műsorvezetői pályafutása a köztévé Család-Barát című műsorában, Dióssy Klári ugyanis visszatér eredeti helyére szülési szabadsága után. Onyutha Judit azonban nem keseredett el, az ATV ugyanis szinte azonnal munkát ajánlott neki, mellyel még kaptafájához is visszatérhet: újra időjárást fog jelenteni.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Klári visszajött a szülési szabadságáról, és a Család-Barátban dolgozik tovább műsorvezetőként. Szerettem azt a műsort, de most mérhetetlenül boldog vagyok, hogy így alakult az életem, mert az ATV-nél az eredeti szakmámban dolgozhatom. Az emberek a mai napig időjósként néznek rám" – mondta a Borsnak Judit, aki azt is elárulta, hogy mivel a reggeli és az esti híradásban fog szerepelni, több ideje lesz majd gyermekeire is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.