A világhírű, Kossuth-díjas énekesnő életének egyik legboldogabb időszakaként emlékszik vissza első férjére, és tőle született lányára, Marikára. Édesapja azonban már kevésbé örült annak, hogy lánya házasságon kívül hozta világra gyermekét.

Bangó Margit hazánk egyik legsikeresebb előadóművésze, tehetségét számtalan díjjal és elismeréssel jutalmazták, mi több, a CNN legutóbb Magyarország Aretha Franklinjének nevezte őt.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

Bár a Kossuth-díjjal is kitüntetett énekesnő karrierje a mai napig szárnyal, sajnos magánéletéről mindez már nem mondható el. Bangó Margit a Hot! magazinnak adott interjújában beszélt édesapjáról, aki annyira szégyenteljesnek élte meg lánya házasságon kívüli teherbeesését, hogy önkezével akart végezni magával. 

Apám nem bírta elviselni a szégyen, hogy a lánya házasságon kívül teherbe esett. Amikor ezt megtudta, felment otthon a padlásra, és felakasztotta magát. Szerencsére nem halt meg, de csak Marika születése után három hónappal mertünk elé állni, hogy a leendő férjem megkérje tőle a kezem" - emlékezett vissza az énekesnő.