A tévés messze földön híres nyers és igen szókimondó stílusáról, amit nem fél a nyilvánosság előtt sem felvállalni. A vasárnap este induló Sztárban sztár egyik zsűritagjaként biztosan kapnak majd tőle hideget-meleget a celebek. 

Havas Henrik a tőle megszokott módon fejti majd ki a véleményét, de elmondása szerint nem kell félni tőle, ugyanis rászólt az unokája, hogy viselkedjen normálisan - írja a Blikk.

Forrás: Life.hu

"Zsófi megtiltotta, hogy szemétkedjek! Megfenyegetett, hogy kedvesnek kell lennem. Megígérte, hogy minden egyes adás után fel fog hívni Spanyolországból, és jegyzetelni fogja az indokolatlanul szemét beszólásaimat. Zsófi tényleg figyelni fog, szóval vigyáznom kell, mit mondok majd és hogyan. Bevallom, nem szívesen húzok vele ujjat, félek tőle, mint a tűztől, úgyhogy barátságos leszek." - mesélte a műsorvezető, aki hozzátette, Liptai Claudiával is kedves lesz a felvételek alatt.

"Persze azért a tőlem elvárható módon kezelem majd Clau­diát, de azért talán kicsit óvatosabban, nem fogom piszkálni, nehogy a cukrász pofán vágjon. Egyébként sincs sok közös témánk mostanában, én ugyanis cukorbeteg vagyok." - utalt a színésznő új szerelmére, Pataki Ádám cukrászmesterre