Liptai Claudia: Ádám nagyon jó tanár, nem omlik össze attól, hogy engem szeret

TV2 Liptai Claudia műsor cukrászat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősszel ismét a TV2 képernyőjén két műsorban is tündököl majd Liptai Claudia, aki a tévézés mellett polgári foglalkozást is tanul: a cukrászatot. Titkon pedig egy cukrászműsorról álmodik, akár új párjával.

Claudia ragyog, és minden oka megvan rá. Szerelmes, két műsort is vezet ősszel anyacsatornájánál, folytatja a Jóban Rosszban sorozatot, és megtalálta azt a hobbit, ami többet adott neki egyszerű kikapcsolódásnál. Hogyan döbbent rá az ország egyik legsikeresebb műsorvezetője, hogy ennyire érdekli a cukrászat? Megkérdeztük!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Nem úgy kell elképzelni, hogy otthon, a tűzhely mellett döbbentem rá, hisz mindig is bevallottam, hogy otthon nem főzök, nem sütök. Én ilyen vagyok. Grafikusnak készültem, és egyszer csak rájöttem, hogy hiányzik nekem, hogy valami egészen mást csináljak, mint most. Karácsonykor évek óta magam készítettem a koszorúkat, bonbonokat. Rájöttem, hogy teljesen kikapcsol, ha valami olyat tudok csinálni, ami produktumot ad, ha látom, hogy megszületik valami a kezeim között. De még jobb, ha olyat hozok össze, ami másnak örömöt szerez, ha belekóstol. Isteni érzés látni. A cukrászatban sok a kreativitás, nem olyan, mint a főzés, ahol bármit lehet. Itt matematikailag adottak az értékek, kémiailag kiszámolt formája van a kreativitásnak. Úgy gondoltam, hogy el akarok végezni egy sulit, hogy legyen valami polgári foglalkozásom is, és így jött a cukrászat. Ez egyéves OKJ-s képzés, aminek még nincs vége. Ha befejezem, olyan végzettségem lesz, hogy még az EU-ban is dolgozhatok. De van más ötletem is. Egy jó cukrászműsor Pataki Ádámmal a tévében? Hát mennyien néznék?" – nevetett fel vidáman Claudia, aki szerelmétől tanulja a cukrászat csínját-bínját.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Ádám nagyon jó tanár, és kemény, nem omlik attól össze, hogy engem szeret.

Nem kivételez velem, a gyakorlaton nekem is megmondja, ha nem jól kenek valamit, ha nem kell annyi töltelék a tésztába. Én nagyon jó és alázatos tanuló vagyok. Meg akarom ezt a szakmát tanulni, és nem gondolom, hogy már tudom. Sőt, inkább aggódom, el tudok-e majd mindent sajátítani. Több cukrásztól is tanulok, hisz mindenki másban profi. Hiába mester a párom, bevallja, hogy van, amit nagyon tud, és van, amit nem. Ugyanúgy szakosodnak a cukrászok is. Én még nem szakosodtam, engem a díszítés érdekel a legjobban. Nagyon leköt, szeretek kitalálni új formákat” – mesélte Claudia, aki szellemi kihívás elé is néz.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Ismét Havas Henrikkel együtt kerül képernyőre, akivel évekig dolgozott együtt a TV2 Mokkában. Csipkelődéseik különös színt adtak a reggeli műsornak.

„Ha mindenki belegondol a saját életébe, isteni érzés, ha egy gyerekkori társaddal találkozol, és ismét jól érzed magad vele. Szeretem az életnek az állandóságát, hogy nem vesztesz el örökre embereket. Egy újbóli találkozáskor azonnal kiderül, hogy milyen viszonyt alakítottatok ki korábban. Most látom, hogy Henrik mennyire szeret engem, és én őt. Ez nemcsak egy munkakapcsolat volt, hanem emberi viszony. Nagyon szeretem, tisztelem, örülök, hogy jól van, és hogy jön a csatornához. Egymás mellett, ugyanarra a szerepre készülünk, a Sztárban sztár zsűrijében. Lesz, hogy be fogunk szólni egymásnak, szerintem ő alig várja, hogy megtehesse. Bárki úgy ismer, hogy ezt szótlanul hallgatom majd? Tisztelettel, de bármikor elküldöm, ha olyanról van szó.”

Ezt nem hitted volna! Tolvai Reni kutyát éleszt újrahttp://www.life.hu/sztarok/20150826-tolvai-reni-enekesno-kutyat-elesztett-ujra-megtanulta-a-fogasokat.htmlTolvaj Reni már korábban elárulta, hogy imádott kutyáján gyakorolja az anyaságot, de azt nem gondoltuk volna, hogy megtanult kutyát újraéleszteni.TV + Sztárok--Ittasan kell hangmintát adnia Bálint Antóniánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-ittasan-kell-hangmintat-adnia-balint-antonianak.htmlHamarosan pont kerülhet az ittas telefonbeszélgetés-ügy végére, ehhez azonban Bálint Antóniának le kell részegednie.TV + Sztárok--Wow! Egy fotón egyesültek a '90-es évek legnagyobb szupermodelljeihttp://www.life.hu/sztarok/20150827-egy-foton-egyesultek-az-1990-es-evek-legnagyobb-szupermodelljei.htmlAz 1990-es évek elején ezekért a nőkért volt oda az egész világ, most pedig újra összeálltak.TV + Sztárok--Tóth Gabi anyagilag is támogatja mentoráltjaithttp://www.life.hu/sztarok/20150827-toth-gabi-anyagilag-is-tamogatja-mentoraltjait.htmlTóth Gabi a Life.hu riporterének elárulta, milyen érzései vannak a Sztárban sztár című műsorral kapcsolatban, és arról is mesélt, mennyi mindent tesz egykori mentoráltjaiért.TV + Sztárok--Nagy Feró: "A sört felelősséggel kell fogyasztani, nem úgy, hogy beb*szunk, mint állat"http://www.life.hu/sztarok/20150827-a-life-hu-riportere-nagy-ferot-faggatta-egy-sorgyarban.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal Nagy Ferót kísérte el egy sörgyárba. TV + Sztárok--Kiderült, kik azok a sztárok, akiket új műsorában tesztel Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20150827-kiderult-sebestyen-balazs-kiket-tesztel-az-rtl-klub-gyertek-at-szombat-este-elso-adasaban.htmlSebestyén Balázs ezúttal nemcsak a nézők, hanem a sztárok tudását is próbára teszi az RTL Klub új game show-jában.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMegfenyegették Pásztor Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20150827-pasztor-anna-magyar-enekesnot-megfenyegettek-egy-facebook-bejegyzese-miatt.htmlAz Anna & the Barbies énekesnőjének egyik Facebookon közzétett bejegyzése hatalmas indulatokat váltott ki néhány rajongójából. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.