Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték Galambos Lajost. A lopással és vesztegetéssel gyanúsított mulatósztár ügyét 2 órán át tárgyalták, a bírónő azonban állítólag egyetlen perc alatt meghozta az ítéletet.

Nem merem elmondani, mit érzek, mindenesetre rosszat - nyilatkozta Galambos Lajos a csütörtöki, 2 órán át tartó tárgyalása után tartott sajtótájékoztatón.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Mint az Origo írja, a zenész ügyvédje órákon át sorolta az érveket, a bírónőt azonban nem győzte meg: a bíróság az előzetes letartózatás szükségességének mindhárom feltételt - a tanúk befolyásolása, az elrejtőzés, és a bűnismétlés - megalapozottnak tartotta.

A bíróság ugyanezen okokból a zenész feleségét, és a másik férfit is előzetes letartóztatásba küldte. A védőügyvéd, Szilágyi Roland szerint Lajcsi "valakinek a tyúkszemére lépett," emiatt pedig akár egy évig is börtönben maradhat. 

Mint korábban a Life.hu megírta, Lagzi Lajcsit szeptember 22-én vették őrizetbe egy fiatal nővel és egy másik férfival együtt. A lopással és vesztegetéssel gyanúsított zenész ügyét csütörtökön tárgyalta a Budaörsi Bíróság. Bár a sztár korábban ügyvédjén keresztül azt üzente, ártatlan, a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Galambos Lajos, az ingatlanmogul
Hosszú út vezetett a soroksári ének-zenei általános iskolából a székesfehérvári rendőrkapitányság fogdájába - Lajcsi végigjárta a szamárlétrát, hogy a csúcsra érve kis hazánk egyik legismertebb zenésze, műsorvezetője legyen. Jelenleg azonban nem zenei karrierje foglalkoztatja a közvéleményt. A mulatósztár üzletemberi portréjáról itt írt bővebben a Life.hu, a zenész barátai pedig itt mondták el nekünk, mit gondolnak az ingatlanmogulként is ténykedő sztár ügyéről.