Akár egy évig is börtönben maradhat Lagzi Lajcsi

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
börtönbüntetés Galambos Lajos vesztegetés Dáridó ügyvéd Lagzi Lajcsi letartóztatás lopás bíróság zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték Galambos Lajost. A lopással és vesztegetéssel gyanúsított mulatósztár ügyét 2 órán át tárgyalták, a bírónő azonban állítólag egyetlen perc alatt meghozta az ítéletet.
Fotó: Szabó Gábor - Origo

Mint az Origo írja, a zenész ügyvédje órákon át sorolta az érveket, a bírónőt azonban nem győzte meg: a bíróság az előzetes letartózatás szükségességének mindhárom feltételt - a tanúk befolyásolása, az elrejtőzés, és a bűnismétlés - megalapozottnak tartotta.

A bíróság ugyanezen okokból a zenész feleségét, és a másik férfit is előzetes letartóztatásba küldte. A védőügyvéd, Szilágyi Roland szerint Lajcsi "valakinek a tyúkszemére lépett," emiatt pedig akár egy évig is börtönben maradhat.

Mint korábban a Life.hu megírta, Lagzi Lajcsit szeptember 22-én vették őrizetbe egy fiatal nővel és egy másik férfival együtt. A lopással és vesztegetéssel gyanúsított zenész ügyét csütörtökön tárgyalta a Budaörsi Bíróság. Bár a sztár korábban ügyvédjén keresztül azt üzente, ártatlan, a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Galambos Lajos, az ingatlanmogul

Hosszú út vezetett a soroksári ének-zenei általános iskolából a székesfehérvári rendőrkapitányság fogdájába - Lajcsi végigjárta a szamárlétrát, hogy a csúcsra érve kis hazánk egyik legismertebb zenésze, műsorvezetője legyen. Jelenleg azonban nem zenei karrierje foglalkoztatja a közvéleményt. A mulatósztár üzletemberi portréjáról itt írt bővebben a Life.hu, a zenész barátai pedig itt mondták el nekünk, mit gondolnak az ingatlanmogulként is ténykedő sztár ügyéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.