Megölte feleségét, majd magával is végzett Mark Constantino szellemvadász

Forrás: Travel Channel -
gyilkosság szellemvadász öngyilkos feleség sorozat öngyilkosság tragédia férj Mark Constantino lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ghost Adventures című népszerű műsorból ismert szellemvadász túszul ejtette az asszonyt, majd vele és magával is végzett.

Meghalt Mark Constantino és felesége, Debby, a Travel Channel Ghost Adventures című sorozatból is ismert szellemvadász pár – írja az Origo.

Mark és Debby Constantino Forrás: Travel Channel

Az asszonyt, aki egy ideje már külön élt két másik társával a férfitől, Constantino először túszul ejtette, és fogva tartotta felnőtt gyermekük lakásában. A helyszínre érkező rendőrök hiába próbáltak tárgyalni vele, mire bejutottak a lakásba, mindketten halottak voltak.

A feltevések szerint Mark először feleségét ölte meg, ezután magával is végzett. A hatóságok vélekedése szerint a szellemvadász a felelőse Debby egyik lakótársának haláláért is, akire már holtan találtak rá.

Miért van az, hogy én mindig csak a hülyéket fogom ki?http://www.life.hu/intim/20150924-pilat-gabor-elmondja-miert-van-az-hogy-mindig-csak-a-hulyeket-fogjuk-ki.htmlNéha az embert elkapja a „nekem jobb járna, én többet érdemelnék” érzés... IntimThinkstockÉlj úgy, mint Bree Van de Kamp! - Inspirálódj kedvenc sorozataidbólhttp://www.life.hu/otthon/20150923-hires-sorozatok-enteriorjei-inspiracio.htmlAzt már egy korábbi cikkünkben elárultuk, hogy melyik nagysikerű mozifilmből érdemes inspirálódnod, ha lakásod átrendezésére adod a fejed. Most egy lépéssel tovább megyünk, hiszen nem csak mozivásznon találkozhatunk szemet gyönyörködtető, esetleg meghökkentő enteriőrökkel - a kedvenc sorozataidra kattintva is bátran elleshetsz egy-két trükköt. Otthon--104 éves nagymama díszíti fel munkáival a városáthttp://www.life.hu/news/20150925-grace-brett-a-104-eves-nagymama-kotott-es-horgolt-munkaival-disziti-fel-varosat.htmlGrace Brett valószínűleg a világ legidősebb utcai művésze lehet, aki kötött és horgolt alkotásaival igyekszik feldobni a skót várost, ahol él. NewsOrigoSchumacherért imádkozik az elhunyt pilóta, Bianchi apukájahttp://www.life.hu/news/20150925-michael-schumacherert-imadkozik-jules-bianchi-elhunyt-forma1es-pilota-apukaja.htmlA fiát elvesztette, most Michael Schumacherért szorít Philippe Bianchi. News--Újból belekötöttek Kállay-Saunders Andrásba http://www.life.hu/news/20150924-kallay-saunders-andras-ujabb-balheba-keveredett-az-utcan.htmlAz énekes feldúltan tett közzé a hivatalos Facebook oldalán egy írást, miszerint az utcán szóltak be neki vadidegen emberek. NewsFotó: Bielik István - OrigoVerőfényes napsütés vagy latyakos ősz vár ránk a hétvégén?http://www.life.hu/news/20150924-idojarasjelentes-az-oszi-hetvegere.htmlVajon mire számítsunk hétvégén? Esőre, szélre, netán az utolsó igazán meleg napokra? NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.