Zimány Linda hangyákat varratott magára?

Forrás: Instagram/lindazimany -
modell fotó Zimány Linda Ibiza hangya tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A glammodell újabb képpel lepte meg a rajongóit, ahol állítólag az ő kezét láthatjuk, melyre hangyák vannak tetoválva. Linda éppen Ibizán bulizik, és lazít a barátaival. 

Kedves Ferenc kedvese folyamatosan tölti fel a fotókat meseszép nyaralásáról, ahol világsztárokkal bulizik, és napsütötte teraszokon relaxál. Most viszont lehet, hogy ez új tetkót varratott magára? Nagyon úgy tűnik, bár nem tudjuk eldönteni, hogy vajon a modell karját láthatjuk, vagy csak egy barátjáét. Mindenesetre kíváncsiak lennénk, hogy vajon milyen jelentőséggel bírhatnak a kis ízeltlábúak.

Forrás: Instagram/lindazimany

Ryan Reynolds bútort szerel - A nap legviccesebb videójahttp://www.life.hu/sztarok/20150927-ryan-reynolds-butort-szerel.htmlHiába volt már szuperhős, gyerekrabló lebuktató vagy a szereplőgárda legsármosabb pasija, még Ryan Reynoldsnak is meggyűlik a baja a bútorszereléssel.TV + Sztárok--Óriási melle lett Baby Gabinakhttp://www.life.hu/sztarok/20150925-baby-gabi-zalatnay-cinit-jatssza-a-sztarban-sztar-cimu-musorban.htmlZalatnay Cini méretű keblei nőttek az énekesnőnek, ami nem véletlen, hiszen őt fogja alakítani a TV2 Sztárban Sztár című műsorában. TV + Sztárok-- Balogh Edina vadító miniruhában, férje nadrágtartóban idézte fel Frank Sinatrát http://www.life.hu/sztarok/20150924--balogh-edina-vadito-ruhaban-ferje-nadragtaroban-idezte-fel-frank-sinatrat-a-szuletesnapi-partin.htmlA swing nagymestere, Frank Sinatra idén ünnepelné 100. születésnapját, amit a híres whiskeyfőző szülinapjával párosítottak össze a belvárosban. A vidám estén több közismert sztár Sinatra zenei világában tette próbára tehetségét, persze mindezt stílusosan, kalapban. A legtöbben - a dress code-nak megfelelően - fekete-fehérben érkeztek, a férfiak a nadrágtartót sem hagyták otthon. Nézd meg, hogy kik és milyen ruhákban mulattak! /1509/Sinat2015925123357 TV + SztárokOrigoÚjra motorra ült Rékasi Károly - fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150926-ujra-motorra-de-jatek-motorra-ult-rekasi-karoly-a-humorerzeke-nem-hagyta-el-a-szineszt.htmlÖrömmel látjuk, hogy Rékasi Károlyt nem hagyta el a humorérzéke: balesete után ismét motorra pattant, és nem is akármilyenre. TV + SztárokOrigoFriderikusz kiakadt Tóth Gabi testétől: "Jujj.. ennyire elcsúfítva"http://www.life.hu/sztarok/20150926-friderikusz-sandor-kiakadt-toth-gabi-testen-levo-tetovalasoktol-az-osszezarva-friderikusszal.htmlAz Összezárva Friderikusszal című műsor második évadának első éjszakáját Tóth Gabival töltötte a mindig őszinte Friderikusz Sándor. Az énekesnőn lévő tetoválások láttán Friderikusz Sándor teljesen kiakadt. TV + Sztárok--"Zámbó Krisztián sipákol, mint egy nő"http://www.life.hu/sztarok/20150926-kabai-laci-szerint-zambo-krisztian-sipitozik-mint-egy-no-az-ezek-megorultek-adasaban.htmlAz Ezek megőrültek! adását érdemes nap, mint nap figyelni: szinte minden alkalommal megajándékoz bennünket valami maradandóval.TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.