Felháborodtak a nézők, mert nem működött a szavazó applikáció a Sztárban sztár alatt

applikáció szavazás Sztárban sztár kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár újítással készült a harmadik évadra: SMS helyett már applikációval lehet szavazni. Azonban a kezdet kicsit döcögősre sikeredett.

A felkonferálós kis baki után úgy tűnik, történt egy nagyobb is. A szavazó applikáció nem működött rendesen egy ideig a Sztárban sztár műsorában. Néhány néző szerint azért pont Janza Kata esett ki, mert az ő produkciója alatt voltak problémák az alkalmazással, illetve Csobot Adél előadása alatt sem ment minden gördülékenyen.

Forrás: TV2

"Az a baj,hogy nem működik jól az alkalmazás. Adélra egyáltalán nem ment el a szavazat és többször ledobta az alkalmazást a telefon" - panaszkodott valaki.

"Ahelyett hogy a képeket posztoljátok az applikációval kéne valamit csinálni!!!" - sürgette egy néző a Facebook oldalon a műsor készítőit.

"Miért áll le állandóan az alkalmazás???Nem tudunk szavazni!!!! Grrrr..... :((("

"Ez nagyon nem működik.. Kivág, ha bejutok mégis, nem menti el a szavazatot. Nem teszteltétek le az élő adás előtt? Ez így nagyon ciki."

"Erről az appról és az egészről Hofi jut eszembe. " Az egész egy f..s, de ha alakul még sz.r is lehet belőle"

A hibát természetesen műsorkészítők is észlelték, Tilla meg is jegyezte a műsor végén, hogy jövő héten már üzembiztosan működik az applikáció.

A kommentelők a sztároknak is nekimentek

Vasárnap este elkezdődött a Sztárban sztár. Ahogy ez lenni szokott, a nézőknek azonnal volt véleményük a hírességek produkciójáról, és azt nem is rejtették véka alá... -Olvasd el a kommentcunamit!

Letartóztatták a nőt, mert teknőst molesztálthttp://www.life.hu/news/20150928-letartoztattak-a-not-mert-teknosoket-molesztalt.htmlLetartóztattak egy fiatal floridai nőt, mert a tengerparton teknősöket zaklatott. Egy fényképen látható, hogy egy nagy teknős hátán lovagol. NewsOrigoLewis Hamilton lett a befutó a Japán Nagydíjonhttp://www.life.hu/news/20150927-lewis-hamilton-lett-a-befuto-a-japan-nagydijon.htmlA világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Japán Nagydíjat.NewsAFPVodkás üveggel ölte meg részeg szeretőjét a bajai nőhttp://www.life.hu/news/20150916-vodkas-uveggel-olte-meg-reszeg-szeretojet-a-bajai-no.htmlEgy nő ki akarta lakoltatni szeretőjét a házából. A férfi nem akart távozni, ezért a nő törött vodkás üveggel elvágta a torkát.NewsThinkstockMegzabáljuk! Ordítani tanul a kisoroszlánhttp://www.life.hu/news/20150927-orditani-tanul-a-kisoroszlan.html Imádnivaló kisoroszlán megpróbál félelmetesen ordítani. Megijedtél, ugye? News--Elképesztő! Pénzért lökte feleségét a szakadékba egy férfihttp://www.life.hu/news/20150923-penzert-lokte-feleseget-a-szakadekba.htmlSétálás közben szakadékba lökte feleségét egy férfi. Kiderült, mindezt az asszony életbiztosításáért tette, ő volt ugyanis a kedvezményezettje. NewsThinkstockLezárták a kanyont, mert túl sokan szelfiznek medvékkelhttp://www.life.hu/news/20150914-lezartak-a-kanyont-mert-tul-sokan-szelfiznek-medvekkel.htmlLezárták a denveri Waterton Kanyont, ugyanis szegény medvéknek egy perc nyugtuk sem volt a szelfiző turisták miatt, na és persze az embereket is simán széttéphette volna egy maci.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.