A Sztárban sztár újítással készült a harmadik évadra: SMS helyett már applikációval lehet szavazni. Azonban a kezdet kicsit döcögősre sikeredett.

A felkonferálós kis baki után úgy tűnik, történt egy nagyobb is. A szavazó applikáció nem működött rendesen egy ideig a Sztárban sztár műsorában. Néhány néző szerint azért pont Janza Kata esett ki, mert az ő produkciója alatt voltak problémák az alkalmazással, illetve Csobot Adél előadása alatt sem ment minden gördülékenyen.

Forrás: TV2

"Az a baj,hogy nem működik jól az alkalmazás. Adélra egyáltalán nem ment el a szavazat és többször ledobta az alkalmazást a telefon" - panaszkodott valaki.

"Ahelyett hogy a képeket posztoljátok az applikációval kéne valamit csinálni!!!" - sürgette egy néző a Facebook oldalon a műsor készítőit.

"Miért áll le állandóan az alkalmazás???Nem tudunk szavazni!!!! Grrrr..... :((("

"Ez nagyon nem működik.. Kivág, ha bejutok mégis, nem menti el a szavazatot. Nem teszteltétek le az élő adás előtt? Ez így nagyon ciki."

"Erről az appról és az egészről Hofi jut eszembe. " Az egész egy f..s, de ha alakul még sz.r is lehet belőle"

A hibát természetesen műsorkészítők is észlelték, Tilla meg is jegyezte a műsor végén, hogy jövő héten már üzembiztosan működik az applikáció. 

A kommentelők a sztároknak is nekimentek
Vasárnap este elkezdődött a Sztárban sztár. Ahogy ez lenni szokott, a nézőknek azonnal volt véleményük a hírességek produkciójáról, és azt nem is rejtették véka alá... -Olvasd el a kommentcunamit!