Csúnyán kapják az ívet a Sztárban sztár énekesei

Forrás: Instagram/csonkabrandy -
Sztárban sztár Facebook vélemény komment kommentelők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este elkezdődött a Sztárban sztár. Ahogy ez lenni szokott, a nézőknek azonnal volt véleményük a hírességek produkciójáról, és azt nem is rejtették véka alá...

Egy kis baki után elindult a Sztárban sztár harmadik évada. Gáspár Laci szőke fürtökkel rázta, Csobot Adél rasztával zúzott. A műsor nézőit azonban nem győzte meg minden énekes. Elindult a kommentcunami.

"A Nyári lányok produkciójával szabályosan büntetni lehetne!!!"

"Elég váratlanul ért, mikor kimondták, hogy Csobot Adel jutott tovább és Janza Kata esett ki. Dobtam egy hátast körülbelül.."

"Senkit se zavar, hogy hamisak?"

"Baby Gaby tud egyedül énekelni!"

"Nagy kár volt a Hajóst lecserélni Havasra. Szar lett a műsor."

"Péter Sramek egy paródia."

Forrás: Instagram/csonkabrandy

Nem csak az énekeseket, de a dalokat is érte kritika:

"Isten ments, hogy megbántsam az eredeti előadót, de a legnagyobb tiszteletem mellett is a "Hadd főzzek ma magamnak" egy közepesnek is alig nevezhető poros slágerecske, amire 30 alatt senki, 40 felett talán minden 3. ember emlékszik. Nagyot durrantani ezzel szinte lehetetlen."

Janza Kata kiesésére így reagáltak:

"Szomorú! A hisztérikának kellett volna kiesni!"

"Kata mindenki felett áll! Nagyon rossz szerepet kapott sajnos..."

"Kár érte, lehet, hogy nem a legszerencsésebb dalt kapja. Ha ő kapja Oroszlán Szonja dalát, valószínűleg nem esik ki. De hát most így alakult. Ez ilyen."

Jesszus! Csobot Adél orrpiercinges raszta csaj letthttp://www.life.hu/sztarok/20150927-jesszus-csobot-adel-orrpiercinges-raszta-csaj-lett.htmlA Life.hu cuki sztárszerzője, Csobot Adél bekeményített. Meglepő átalakulás.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huRyan Reynolds bútort szerel - A nap legviccesebb videójahttp://www.life.hu/sztarok/20150927-ryan-reynolds-butort-szerel.htmlHiába volt már szuperhős, gyerekrabló lebuktató vagy a szereplőgárda legsármosabb pasija, még Ryan Reynoldsnak is meggyűlik a baja a bútorszereléssel.TV + Sztárok--Ahova soha nem süt be a nap - Magyar hírességek, akik megjárták a börtönthttp://www.life.hu/sztarok/20150924-magyar-hiressegek-akik-bortonben-ultek-stohl-andras-damu-roland-keleti-gyorgyi-zalatnay-cini.htmlLagzi Lajcsi áramlopási ügyére csütörtökön pont kerül. Az Origo cikke szerint vezetőszáron kísérték a Budaörsi Járásbíróságra Lajcsit, akit az ügyészség lopással és vesztegetéssel gyanúsít. A bíróság most dönt az előzetes letartóztatás elrendeléséről. Még az is elképzelhető, hogy rács mögé kerül a dáridózás koronázatlan királya. Ennek kapcsán összegyűjtöttük azokat a hazai hírességeket, akik már megjárták a börtönt. TV + SztárokOrigoCsepregi Éva feltűnik az RTL sorozatábanhttp://www.life.hu/sztarok/20150923-csepregi-eva-feltunik-az-rtl-sorozataban-a-partyzanokban.htmlA Partyzánok ma esti adásában feltűnik Csepregi Éva is az RTLII-n! TV + Sztárok--Az egykori tinikedvenc, Nick Carter visszatérthttp://www.life.hu/sztarok/20150923-nick-carter-a-dancing-with-the-stars-musorban-tancol.htmlBackstreet's back, alright! A banda szőkesége, Nick Carter újra látható a tévéképernyőn. Nem, ezúttal semmi playback koncert, inkább táncos lábakkal hódít. TV + Sztárok--Gáspár Zsolti és Győzike kiviszik Londonba a magyar kultúráthttp://www.life.hu/sztarok/20150915-gaspar-zsoltiek-kiviszik-londonba-a-magyar-kulturat.htmlGáspár Győző testvére, Zsolti "pengette az MC-séget Londonban". Az Ezek megőrültek! című műsorban több hasonló vicces mondat elhagyta a száját.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.