Újabb partyhét az RTLII-n! A Life.hu-n olvashattok először a hét Partyzánjairól.

Hunyi egy életvidám hippi csajszi, aki imádja a goa-t és rengeteget bulizik. Folyamatosan pörög és mosolyog. Apró kora óta, 25 éve Földessy Margit színitanodájának tagja, most már, mint énektanár. Legjobb barátnőjével, Vivivel közös tetkójuk is van.

Adri az egri Gárdonyi Géza Színház színésznője, kétgyerekes anyuka. Igazi éjszakai bagoly. Egerben sokan ismerik, felismerik az utcán színpadi szerepeinek köszönhetően. Harsány, vagány nő, aki szereti, ha a dolgok a saját elképzelései szerint alakulnak, vezető típus.

Forrás: RTL Klub

Nikol egy 21 éves modellcsajszi, aki B tervként sminkesnek is tanul. Imád bulizni, belevaló, és szuper énekhangját barátai is irigylik. A héten sok meglepetést tartogat majd.

Laci romantikus alkat, gyógyszertári szakasszisztens. Nagy csajozó gép, áprilisban szakított a barátnőjével. Kérdés, hogy valamelyik játékostársát beújítja-e majd?

Bence jó fej, humoros, aki a zene hatására teljesen átváltozik egy igazi rockabilly állattá. Van egy piros Cadillacje, néptáncol évek óta, a Milánói Világkiállítást is megjárta idén.