Összezárva Friderikusszal öregedés Friderikusz összeköltözés Varnus Xavér Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Összezárva Friderikusszal előzeteséből kiderül, hogy a műsorvezető Tóth Gabi után, régi jó barátjával, Varnus Xavérral tölt el együtt 24 órát.

Az orgonaművész pikírt megjegyzésekkel bombázta Friderikusz Sándort és kiderült, hogy öregedni tanult a legendás műsorvezetőtől, aki kissé felháborodott a furcsa megjegyzésen.

"Te voltál az egyetlen olyan modell az életemben, akitől valamennyire lehetett tanulni az öregedést" – mondta Varnus Xavér, amire Friderikusz, "Hát, menj te a francba!" felkiáltással válaszol, majd jót nevetett az orgonista azon kijelentésén, miszerint a napi feladatai közé tartozik, hogy a kecskéit gondozza.

Szépségkirálynő öccse lehet a hét álompasija!http://www.life.hu/sztarok/20150929-vigyel-el-balazs-szelfi-horvath-greta-szexi-occse.htmlMár hetek óta szexibbnél szexibb pasikkal és csajokkal tölthetjük szombat estéinket, hála a Vigyél el! című párkereső műsornak, és Istenes Bencének, a szerelemdoktornak. Az eheti részben egy, az RTL korábbi műsorából megismert és megkedvelt híresség öccse lesz az egyik főszereplő. TV + Sztárok--Lilu már elkezdte a karácsonyi készülődést? http://www.life.hu/sztarok/20150929-lilu-mar-alig-varja-a-karacsonyt-most-pedig-talalkozott-a-mikulassal.htmlBár még két hónap van hátra a szeretet ünnepéig, az RTL Klub dögös műsorvezetője már most karácsonyi lázban ég. TV + SztárokOrigoÚjra indul a parti az RTL-enhttp://www.life.hu/sztarok/20150928-ujra-indul-a-parti-az-rtl-en-partyzanok-partihet.htmlÚjabb partyhét az RTLII-n! A Life.hu-n olvashattok először a hét Partyzánjairól. TV + Sztárok--Újra Oktoberfest Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20150928-ujra-oktoberfest-budapesten.htmlMünchen, Párizs, New York és Sydney után 2015-ben az Oktoberfest második alkalommal kerül megrendezésre Budapesten. Idén még nagyobb és még könnyebben megközelíthető helyszínen, Budapest szívében, a Felvonulási téren. HirdetésGesztesi Károly helyett nézőként érkezett fia ugrott be http://www.life.hu/sztarok/20150928-gesztesi-karoly-csalogany-csalad-cimu-premieren-furcsan-viselkedett-a-szinpadon.htmlHatalmas sikernek ígérkezett a Karinthy Színház Csalogány család című darabjának pénteki bemutatója, de mégsem az elvártaknak megfelelően alakultak a dolgok. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÍgy néz ki Tóth Gabi ébredés után http://www.life.hu/sztarok/20150928-igy-nez-ki-toth-gabi-ebredes-utan-az-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban.htmlTóth Gabi vendégeskedett az Összezárva Friderikusszal című műsorban. Ennek örömére úgy láthattuk az énekesnőt, ahogyan még soha. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.