Johnny Depp lánya megkapta az első filmszerepét

Forrás: AFP -
film szerep színész Hollywood Johnny Depp Lily Rose Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodaszép Lily Rose Depp még csak 16 éves, de már most nagy jövőt jósolnak neki Hollywoodban. A színész gyermekének felajánlottak egy főszerepet. 

A sztárcsemete szeretné követni édesapja példáját, és több szuperprodukcióban is vállalna szerepet. Lily Rose láthattuk már a francia Vogue címlapján, ezen kívül Natalie Portmannel is dolgozott már a Planetarium című készülő filmben. Legújabb szerepe szerint a híres táncost, Isadora Duncant fogja alakítani, melyet a kritikusok már most sikerre ítéltek. - írja a Variety.

Forrás: AFP

Ki tudja, lehet, hogy nemsokára édesapja után ő is kap egy csillagot a Hollywoodi hírességek sétányán.

Galambos Lajos felesége egy falatot sem eszik az előzetes letartóztatásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20150930-galambos-lajos-felesege-boglarka-egy-falatot-sem-eszik-az-elozetes-letartoztatasban-gyilkos-kor.htmlGalambos Lajos felesége, Boglárka nagyon rosszul viseli az előzetes letartóztatását. Az asszony nem eszik, pedig nagy szüksége lenne az egészséges táplálékra, hisz betegsége miatt erősödnie kellene. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKárász Róbert élőben lájkolta Voksán Virágothttp://www.life.hu/sztarok/20150930-karasz-robert-eloben-lajkolta-voksan-viragot.htmlA Mokka szerdai adásában Kárász Róbert és Czippán Anett Voksán Virággal és Singh Vikivel beszélgettek arról, őket hogyan érintette a Facebook leállása. TV + Sztárok--Kulcsár Edina:"Bebizonyítom, hogy rátermett vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150930-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-bebizonyitja-hogy-van-helye-a-tv2-aktiv-musoraban.htmlA szépségkirálynő úgy döntött, nem adja fel új munkáját egy-két negatív komment miatt, hanem teljesen elsajátítja a műsorvezetés csínját-bínját. TV + Sztárok--Johnny Depp: "Megöltem és megettem a kutyáimat"http://www.life.hu/sztarok/20150907-johnny-depp-bizarr-viccet-csinalt-ausztraliai-kutyas-ugyebol.htmlA jelek szerint egyáltalán nem vette komolyan az ausztrál hatóságok fenyegetését a színész, aki néhány hete törvényt sértett azzal, hogy engedély nélkül bevitte az országba két házi kedvencét.TV + Sztárok--Kész, vége, elolvadtunk! Johnny Depp denevérbébit etethttp://www.life.hu/sztarok/20150726-johnny-depp-deneverbebit-etet.htmlBezárhatjuk mára az internetet, megtaláltuk a nap képét. TV + Sztárok--Johnny Depp ivászata miatt dől be A Karib-tenger kalózai 5. részehttp://www.life.hu/sztarok/20150625-johnny-depp-ivaszata-miatt-all-a-karib-tenger-kalozai-uj-reszenek-forgatasa.htmlRémisztő hírek érkeztek A Karib-tenger kalózai legújabb részének forgatásáról, Johnny Depp alkoholizmusa ugyanis komolyan akadályozza a munkát.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.