Az egykori pornósztár még öt évvel ezelőtt szenvedett autóbalesetet az akkori párjával. Aleska annyira sokkot kapott, hogy azóta sem hajlandó a jogosítvány megszerzésére. 

A szexi légtornász ma már inkább taxival közlekedik a fővárosban, de elmondása szerint régebben megpróbálkozott a tömegközlekedéssel is. A sztárt sokan megbámulták, és méregették a buszokon, így ma már nem szívesen száll fel bármire. Jogosítványt azonban nem akar szerzni, ennek oka pedig elég drámai - írja a Bors

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Öt évvel ezelőtt karamboloztunk az akkori párommal. Annyira megijedtem, hogy azóta nem mertem megszerezni a jogosítványt. Szükségem lenne rá, mivel rettentő elfoglalt vagyok, és sokat kell utaznom. Egyszer biztosan megcsinálom, de eddig lelkileg nem éreztem magam elég erősnek hozzá. Sokat taxizom, ami nem jó. Leginkább azért, mert havonta erre költök a legtöbbet. Nem merem összeszámolni, mennyi pénz folyik el közlekedésre, de mivel naponta többször is taxiba ülök, ha tetszik, ha nem, mélyen a zsebembe kell nyúlnom. Általában heti egyszer azért igénybe veszem a tömegközlekedést. Ugyan beszólogatni nem szoktak, de sokszor rosszul érzem magam, mert mindenki néz. Rá­adásul vannak, akik feltűnően méregetnek, és ettől zavarba jövök, nehezen kezelem. Ha olyan munkám lenne, hogy fix időpontban naponta kétszer kellene közlekednem, akkor meg tudnám szokni a BKV-t, de a taxi kényelmesebb, és gyorsabban odaérek mindenhova." - mesélte Aleska.