Ed Sheeran lesz az idei MTV EMA műsorvezetője

Forrás: AFP/Ringo Chiu -
zene műsorvezető MTV EMA show Ed Sheeran énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenei világ legnagyobb sztárjai idén is versenybe szállnak az MTV Europe Music Awards szobrocskáért, melyet a szakma mini Oscar-díjként tart számon. A műsort az énekes, Ed Sheeran vezeti majd. 

Az október végén Milánóban megrendezett show-t két igazi nagyágyú vezeti majd. A műsorok közötti átkötő szövegeket az angol sztár mellett Ruby Rose fogja felolvasni. A modell az ausztrál MTV korábbi műsorvezetője, így nem áll messze tőle a kamera előtti szereplés. A díjátadó gálát október 25-én rendezik meg, a szavazást pedig már meg is nyitották: a voksokat október 24-ig lehet leadni a kedvenc előadókra, minden kategóriában.

Forrás: AFP/Ringo Chiu

Íme, ők a 2015-ös MTV EMA jelöltjei!

Ebben az évben több rekord is megdőlhet majd, és számtalan meglepetésre is számíthatnak a nézők. A show tavalyi házigazdája, Nicki Minaj ezúttal jelöltként tér vissza a Legjobb női előadó kategóriában. A díjátadó gálát október 25-én rendezik meg a milánói Mediolanum Forumban. Katt a jelöltekért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.