Eljött a hét legtüzesebb estéje!

Forrás: RTL -
RTL 2 Partyzánok tűz RTL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Partyzánok már megint valami nagyon izgalmassal készültek. Forró este lesz, az biztos.

A hét legtüzesebb estéje következik a Partyzánokban, Bence még a zongorát is felgyújtja az RTLII zenei realityjében.

Forrás: RTL

Bence egy pörgős rockabilly bulira várja az eheti Partyzánokat, és olyannyira tűzbe jön, hogy még a zongorát is felgyújtja előadása közben. „Biztosan piromán!” – mondja játékostársa, Laci, olvasva Bence meghívóját. Sokat nem téved. Hogy mennyire forrósodik fel a hangulat, este kiderül.

Így dolgoztatja a torkát Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20150930-igy-enekel-aleska-diamond.htmlAleska Diamond felnőttfilmesként kezdte, majd majd írónő lett belőle, és most átnyergelt színházi pályára. És milyen jól tette! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKárász Róbert élőben lájkolta Voksán Virágothttp://www.life.hu/sztarok/20150930-karasz-robert-eloben-lajkolta-voksan-viragot.htmlA Mokka szerdai adásában Kárász Róbert és Czippán Anett Voksán Virággal és Singh Vikivel beszélgettek arról, őket hogyan érintette a Facebook leállása. TV + Sztárok--Követelik vissza Janza Katát a Sztárban sztár rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20150930-kovetelik-vissza-janza-katat-a-sztarban-sztar-rajongoi.htmlJanza Kata volt a Sztárban sztár első adásának kiesője. A rajongók nem tudnak ezzel megbékélni: követelik, hogy Kata visszatérjen. TV + Sztárok--Újra indul a parti az RTL-enhttp://www.life.hu/sztarok/20150928-ujra-indul-a-parti-az-rtl-en-partyzanok-partihet.htmlÚjabb partyhét az RTLII-n! A Life.hu-n olvashattok először a hét Partyzánjairól. TV + Sztárok--Love is in the air! Így alakult a Vigyél el! párjainak randijahttp://www.life.hu/sztarok/20150925-igy-alakult-a-vigyel-el-parjainak-randija.htmlA múlt heti Vigyél el!-ben három szingli pasi talált párra, három belevaló és szexi csaj személyében. Az RTL Klub szombat esti randishowjában Istenes Bence megmutatja, mi történt a három pár álomrandiján Cupido Beachen. A randik első fotóit itt Life.hu-n láthatjátok! TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa jót derült Havas és Tvrtko szócsatáján - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150925-demcsak-zsuzsa-jot-derult-havas-es-tvrtko-szocsatajan.htmlArany nyakláncokról, Majkáról és kalapemelésről is szó esett a ma reggeli Mokkában. Havas Henrik és Vujity Tvrtko szórakoztatóan szócsatáztak egyet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.