Cserpes Laura is gratulált Király Viktornak - Fotó!

Forrás: Instagram/cserpeslaura -
Voice fotó Cserpes Laura sztár énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon drukkol énekes kollégájának a gyönyörű énekesnő, aki meg is örökítette a Király Viktorral való találkozását. 

Az énekes nemrég jelentkezett az amerikai The Voice műsorba, ahol négy igen szavazattal tovább is jutott. Viktor azóta rengeteg pozitív üzenetet kap a rajongóktól, és zenésztársaitól egyaránt. Cserpes Laura most egy közös fotó mellé ezt írta:

"Eddig még nem tettem meg, de én is szeretnék Neked gratulálni, Viktor! Fantasztikus énekes vagy, és amit a legjobban tisztelek benned, az a hihetetlen szakmai alázat, amit évről-évre látok a munkáidon! Hajrá! Sok sikert!"

Forrás: Instagram/cserpeslaura

Király Viktor: Hatalmas rizikót vállaltam!

Király Viktor néhány hete jelentette be, hogy elindult az amerikai The Voice tehetségkutatón, ahol sikerült bejutnia a műsorba. Pillanatok alatt közismert lett Amerikában, és itthon is csak gratulációkat kap. Erről mesélt a Life.hu-nak adott rövid interjújában!
Som Lajos: "Mozgássérült lettem, alig bírok lépcsőn felmenni a harmadik emeletre"http://www.life.hu/sztarok/20151002-som-lajos-a-piramis-egykori-tagja-nem-tudja-fizetni-az-ellatasat-kilatastalan-helyzetbe-kerult.htmlSom Lajosnak nem telt éppen vidáman 68. születésnapja csütörtökön. A Piramis egykori basszusgitárosa ugyanis nagyon nehéz helyzetbe került. TV + Sztárok--Gesztesi Máté: "Édesapám állapotáról nem szeretnék semmit mondani"http://www.life.hu/sztarok/20151002-gesztesi-karoly-helyett-fia-mate-ugrott-be-a-karinthy-szinhaz-csalogany-csalad-cimu-darabjaba.htmlAhogy már megírtuk, a minap Gesztesi Károly helyett fia, Máté ugrott be a Karinthy Színház Csalogány család című darabjába. Úgy tűnik, nem az volt az utolsó eset. TV + Sztárok--"Nem tudom, hány nővel voltam eddig" - Újabb szexi pasi az Éjjel-nappal Budapestbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151001-enb-roland-ujabb-szexi-pasi-az-ejjel-nappal-budapestben.htmlÚj szereplő érkezett az Éjjel-nappal Budapest gárdájába. Nem kellett csalódnunk, ismét szép látványt nyújtó fiúval bővült a csapat. TV + Sztárok--Angelina Jolie kisfia a mai napig tartja a kapcsolatot egy magyar kislánnyalhttp://www.life.hu/sztarok/20151001-angelina-jolie-es-brad-pitt-kisfia-maddox-a-mai-napig-tartja-a-kapcsolatot-egy-magyar-kislannyal.htmlMagyar kispajtása van Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekének, egy budapesti kislány, akivel Maddox együtt járt iskolába a fővárosban. TV + SztárokAFPHoppá! Gwen Stefani kikezdett Király Viktorral!http://www.life.hu/sztarok/20150917-gwen-stefani-enekesno-kikezdett-kiraly-viktorral-a-the-voice-cimu-amerikai-musorban.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, a magyar énekes a tengerentúlon próbált szerencsét: az amerikai The Voice-ban mutatta meg, mit tud, és Gwen Stefani el is ájult tőle.TV + SztárokOrigoKirály Viktor továbbra is építené hazai karrierjét http://www.life.hu/sztarok/20150921-kiraly-viktor-nem-szeretne-feladni-a-hazai-karrierjet-es-buszke-a-magyarsagara.htmlAhogy korábban megírtuk, Király Viktor a tengerentúli Voice-ban próbál szerencsét. Az első visszajelzések alapján a zsűri maximálisan elégedett a fiatal magyar énekessel, aki a külföldi karrier mellett a hazait sem szeretné elhanyagolni. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.