Bódi Sylvi ingben és bokaláncban: A szépség a Kanári-szigetekről üzent

modell Kanári-szigetek Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi nyilvános Instagram oldalának tanúsága szerint a modell ismét utazik, méghozzá a Kanári-szigeteken jár. És hogy mit is csinál ott? Nos, doglozik és forgat.

"Most éppen egy gyönyörü vulkánnál forgatunk!!!!! Instagrammon nyomon követhetitek a mai napunkat. :)) Oda folyamatosan fogok képeket feltölteni. Hogy miért oda? Mert egyszerüen sokkal jobban szeretem. Bocsi facebook!" - írta ki Facebook oldalára Sylvi, majd pedig közzétette ezt a képet:

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos)

Mi persze szót fogadtunk Sylvinek és át is nyargaltunk az Instagramjára, ahol ígéretéhez híven egy csodás fotót találtunk. Íme:

Forrás: Instagram/sylvibodi
Mi történt? Szomorú fotót posztolt magáról Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20151003-toth-gabi-eppen-britney-spears-megformalasara-keszul-a-sztarban-sztar-musoraban.htmlA gyönyörűszép énekesnő éppen Britney Spears megformálására készül, vasárnap este ugyanis újra fellép a TV2 Szárban sztár műsorában. De vajon miért osztott meg egy ilyen búskomor fotót? TV + Sztárok--Hoppá! Befotózott valaki Dukai Regina lábai közé: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151003-dukai-reginat-felulrol-fotoztak-le-a-kepen-csodas-labai-is-latszanak.htmlKülönleges fotó készült a minap Dukai Regináról. A modell-énekesnő nyilvános Instagram oldalán tette közzé a képet. TV + Sztárok--Ha szombat, akkor selfietime: Baukó Éva pulcsiban állt saját kamerája eléhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-bauko-eva-ismet-keszitett-megarol-egy-sor-szelfit-es-feltette-instagramra.htmlMindig meglepődünk, amikor Baukó Éva nyakig beöltözve, pulcsiban készít magáról képeket. A TV2 sztárja ugyanis imádja mutogatni csodás idomait, így furcsa, amikor nem így tesz. TV + Sztárok--Belefogyott új szerepébe Gáspár Laci, 7 kilótól szabadult meghttp://www.life.hu/sztarok/20151003-belefogyott-uj-szerepebe-gaspar-laci-7-kilotol-szabadult-meg-michael-jakson-boreben.htmlA hét elején Gáspár Laci még azon problémázott, hogy túl testes Michael Jakson szerepére. Bár még mindig hasonlóan érez, pénteken, amikor mérlegre állt, maga is megdöbbent. Jócskán lefogyott a próbák alatt. TV + Sztárok--Idén nem utaznak Thaiföldre Bódiék - "Nincs rá költségvetés"http://www.life.hu/sztarok/20151003-iden-nem-utaznak-thaifoldre-bodi-guszti-es-margo.htmlThaiföldön tölti a téli időszakot többnyire a Bódi házaspár. Margó és Guszti most azonban elárulták, idén nem utaznak el. TV + Sztárok--"Rékasi nem a balesete miatt távozik a képernyőről"http://www.life.hu/sztarok/20151003-rekasi-nem-a-balesete-miatt-tavozik-a-kepernyorol-nyilatkozta-rozgonyi-adam-a-baratok-kozt-producere.htmlRehabilitációra megy Rékasi Károly. A színész az orvosa tanácsára egyelőre sem a Barátok köztben nem forgat, és színpadra sem áll. Erről a minap ő maga mesélt a Fókuszban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.