Bereczki Zoltán utánzás TV2 Michael Jackson Sztárban sztár káromkodás Gáspár Laci Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az átváltozóműsor vasárnapi adásában, hatalmas kihívás elé érkezett az énekes, akinek Michael Jacksont kellett színpadra varázsolnia. És megoldotta! Majka pedig nem bírta ki káromkodás nélkül!

Gáspár Laciról nem gondoltuk volna, hogy ilyen zseniális Jacko lesz. A nézőtér tombolt, mi pedig alig bírtuk megírni a cikket, mert a képernyőre tapadtunk. A zsűri állva tapsolt, Laci pedig nem kapott levegőt a produkció végén.

Bereczki Zoli: „Tök mindegy, milyen Laci testalkata, ide idézted nekem az istent, nagyon jó volt" Majka: „Soha senkit nem álltam fel megtapsolni, most felálltam. Lacika nem nevetséges volt a produkció, hanem a hideg kirázott olyan ki....ott jó volt" – fakadt ki Majka.

Belefogyott új szerepébe Gáspár Laci

„Reggelente 7 órakor kelek, és elmegyek edzeni, onnan megyek próbálni. Nagyon rástartoltam, és úgy gondolom, hogy azért fogom jól bírni a produkció által diktált őrületes tempót, mert keményen felkészítem rá a testemet, azt is alaposan megnézem, hogy mit eszem" – mesélt a Life.hu-nak Laci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.