Bebe: "Amit a zsűri néha elfelejt: nem kritizálni kéne..."

kritika Sztárban sztár Bebe zsűri kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lenyűgöző produkciója ellenére Bebének kellett vasárnap este távoznia a Sztárban sztár show-ból. Az énekes nem titkolta véleményét. 

"Nekem sem esik jól, de valahol az Isten elvesz, és remélhetőleg máshol ad. A társaság fantasztikus volt, mindenkinek drukkolok. Itt profi énekesek vannak, amit a zsűri néha elfelejt: nem kritizálni kéne őket, mert vannak olyanok a versenyzők közt, akik régebben vannak a pályán, mint egyik-másik zsűritag" – mondta az Aktívnak Bebe.

A produkciót és az azt követő kritikát itt megnézheted:

Idén nem utaznak Thaiföldre Bódiék - "Nincs rá költségvetés"http://www.life.hu/sztarok/20151003-iden-nem-utaznak-thaifoldre-bodi-guszti-es-margo.htmlThaiföldön tölti a téli időszakot többnyire a Bódi házaspár. Margó és Guszti most azonban elárulták, idén nem utaznak el. TV + Sztárok--"Rékasi nem a balesete miatt távozik a képernyőről"http://www.life.hu/sztarok/20151003-rekasi-nem-a-balesete-miatt-tavozik-a-kepernyorol-nyilatkozta-rozgonyi-adam-a-baratok-kozt-producere.htmlRehabilitációra megy Rékasi Károly. A színész az orvosa tanácsára egyelőre sem a Barátok köztben nem forgat, és színpadra sem áll. Erről a minap ő maga mesélt a Fókuszban. TV + Sztárok--A Grease producere nyilatkozott: "Tökéletesen megbízom Gesztesi Károlyban"http://www.life.hu/sztarok/20151003-a-grease-producere-horvath-csaba-megbizik-gesztesi-karolyban.htmlA minap olyan hírek láttak napvilágot, hogy Gesztesi Károlyt hazaküldték a Grease próbájáról. A darab producere most megszólalt és elárulta, soha, semmi problémája nem volt a színésszel. TV + Sztárok--Kamerák előtt békült az egykori két jóbarát Friderikusz Sándor és Varnus Xavérhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-kamerak-elott-az-osszezarva-friderikusszal-mmusorban-bekult-az-egykori-ket-jobarat-friderikusz.htmlBár közel 30 éve jó barátok, 10 éve nem is találkozott egymással Friderikusz Sándor és Varnus Xavér. Most azonban az orgonaművész lesz az Összezárva Friderikusszal című műsor vendége, és az is kiderül, mi volt a hosszű mosolyszünet oka. TV + SztárokOrigoBekeményítenek a konyhafőnökök - "Megtekergetjük a versenyzőket"http://www.life.hu/sztarok/20150928-indul-a-konyhafonok-harmadik-evada.htmlHamarosan indul az ország nagysikerű gasztroműsorának, a Konyhafőnöknek a 3. évada, sok-sok meglepetéssel? De hogy miben lesz ez más, mint az eddigiek? Németh Máté, a Life.hu riportere Fördős Zét és Bernáth Józsefet faggatta. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÉlő adásban szólt be Claudiának Havas Henrik: "Hogyhogy maga tangát hord ekkora fenékkel"http://www.life.hu/sztarok/20150928-elo-adasban-szolt-be-claudianak-havas-henrik-a-sztarban-sztar-zsuritagjai.htmlA Sztárban sztárt követően a műsorvezető Tilla Liptai Claudiával és Havas Henrikkel beszélgetett. Hát persze, hogy szóba került a csinos műsorvezető és a Tanár úr közös, mokkás múltja is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.