Sokkoló! Egy szemmel és orr nélkül született a torz baba

Forrás: Getty Images/BananaStock RF/Bananastock -
sugárzás orr gyógyszer eltorzult arc deformáció Egyiptom szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egyiptomi anya kisgyermeke orr nélkül és a feje közepén elhelyezkedő egy szemmel jött világra.

A vasárnap El Senbellaweinben született baba ijesztő deformitással jött világra: teste és az arca is eltorzult. Az orra teljesen hiányzik, egyetlen szeme pedig az arca közepén helyezkedik el.

Illusztráció Forrás: Getty Images/BananaStock RF/Bananastock

Az orvosok szerint az anya által szedett gyógyszerek és valamilyen sugárzás okozhatta ezt a brutális deformációt. Az orvos, Dr. Ahmed Badruddin szerint az újszülött állapota annyira súlyos, hogy néhány napnál tovább nem fog életben maradni. A babáról a képet ide kattintva tudod megnézni!

Elküldték haldokló kedvese mellől a párját - Azt állítja, a Maradj talpon! stábja visszaültette őt a közönségbehttp://www.life.hu/news/20151006-a-maradj-talpon-forgatasan-elhunyt-cukorbeteg-nohoz-nem-engedtek-oda-kedveset.htmlKét hete adtunk hírt arról, hogy Gundel Takács Gábor Maradj talpon! című műsorának forgatásán egy 32 éves nő életét vesztette. Most az is kiderült, hogy párját nem engedték oda haldokló barátnőjéhez. News--Így teljesítik a haldoklók utolsó kívánságát – Megható fotók!http://www.life.hu/news/20151005-ambulance-wish-foundation-alapitvany-haldoklok-utolso-kivansagat-teljesitik.htmlA holland mentős, Kees Veldboe, 2006-ban szállított egy haldokló beteget, aki megkérte: álljanak meg az óceánparton, hogy még egyszer, utoljára élvezhesse annak látványát. A mentős kitolta őt a partra, és megörökítette a pillanatot. News--Meghalt az internet 13 éves sztárja, Caleb Loganhttp://www.life.hu/news/20151005-caleb-logan-az-interneten-futo-sorozat-a-bratayleys-csalad-13-eves-sztarja-meghalt.htmlAz ismert YouTube-sorozat, a Bratayleys egyik szereplője, Caleb Logan 13 éves korában elhunyt. News--Még a héten kiderül, mi lesz Lagzi Lajcsivalhttp://www.life.hu/news/20151002-galambos-lajos-elozetes-letartoztatasa-miatt-benyujtott-fellebbezesrol-a-heten-dontenek.htmlA héten döntenek a Budapest Környéki Törvényszéken arról, hogy előzetes letartóztatásban marad-e vesztegetés és lopás gyanúja miatt jelenleg is rács mögött ülő Galambos Lajos. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoMilliós adósságba hajszolta gondozója Uhrin Benedek fiáthttp://www.life.hu/news/20151005-uhrin-benedek-fogyatekos-fiat-attilat-millios-adossagba-hajszoltak.htmlUhrin Benedek egyedül maradt fogyatékos fiát, Attilát állítása szerint nem hivatalos gondozója hatalmas adósságba sodorta. A férfi feljelentést is tett.NewsMTI/Nagy LajosKidobta a hetedik emeletről újszülött babáját egy nőhttp://www.life.hu/news/20151001-kidobta-a-hetedik-emeletrol-ujszulott-babajat-egy-no-new-yorkban.htmlOtthonában adott életet gyermekének a New York-i Jennifer Berry, aki a szülés után kidobta babáját a hetedik emeletről.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.