Galambos Lajos börtön Lagzi Lajcsi előzetes letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban arról szóltak a hírek, hogy Galambos Lajos jól viseli előzetes letartóztatásást. Öccse most arról beszélt, hogy két hét után ez már nem így van. 

Rosszul viseli a börtönt Galambos Lajos, mondta el a tényekben a zenész öccse, István. A mulatós zenész lassan két hete van előzetes letartóztatásban. Azóta nem látta a családját, és nem is beszélhet velük, csupán az vigasztalja, hogy feleségét hazaengedték a nörtönből. Még a testvérének is megtiltották, hogy tartsa vele a kapcsolatot. Az ügyvédek most azon dolgoznak, hogy pénteken a börtönből szabadult felesége, Boglárka lehessen a kapcsolattartója, aki teljes mértékben hisz férje ártatlanságában.

Agyhártyagyulladásba halt bele a magyar fotós, Telek Balázshttp://www.life.hu/news/20151006-agyhartyagyulladasba-halt-bele-a-magyar-fotos-telek-balazs.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el néhány hete Telek Balázs, híres magyar fotós. Akkor még csak azt lehetett tudni, hogy egy fertőzés okozta a halálát. Kiderült: agyhártyagyulladás végzett vele. News--Sírva adott interjút Galambos Lajos felesége: "Rémálom volt ez a tizenkét nap"http://www.life.hu/news/20151003-sirva-adott-interjut-galambos-lajos-felesege-boglarka.htmlImmár szabadlábon védekezhet Galambos Boglárka. Az asszony a Tényeknek adott interjút. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoElőállították Lionel Messi bátyját: Tiltott fegyverviselés a vádhttp://www.life.hu/news/20151005-eloallitottak-lionel-messi-batyjat-matias-messit-tiltott-fegyverviseles-miatt.htmlTiltott fegyverviselés miatt a rendőrség előállította az FC Barcelona labdarúgójának, Lionel Messinek a bátyját, Matiast. NewsAFPMeghalt az internet 13 éves sztárja, Caleb Loganhttp://www.life.hu/news/20151005-caleb-logan-az-interneten-futo-sorozat-a-bratayleys-csalad-13-eves-sztarja-meghalt.htmlAz ismert YouTube-sorozat, a Bratayleys egyik szereplője, Caleb Logan 13 éves korában elhunyt. News--A cél előtt halt meg egy futó Nagykanizsán http://www.life.hu/news/20151005-meghalt-egy-negyvenot-eves-ferfi-a-hetvegi-futoversenyen.htmlVasárnap délelőtt rosszul lett, és a helyszínen meghalt egy férfi a X. Kanizsai Futófesztiválon. News--Nem engedték oda haldokló kedveséhez a párjáthttp://www.life.hu/news/20151006-a-maradj-talpon-forgatasan-elhunyt-cukorbeteg-nohoz-nem-engedtek-oda-kedveset.htmlKét hete adtunk hírt arról, hogy Gundel Takács Gábor Maradj talpon! című műsorának forgatásán egy 32 éves nő életét vesztette. Most az is kiderült, hogy párját nem engedték oda haldokló barátnőjéhez. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.