Az énekesnő szerint öccse, Király Viktor nem csak hangjával, hanem kisugárzásával és bociszemeivel is tud majd a rajongókra hatni.

Király Viktor néhány hete jelentette be, hogy elindult az amerikai The Voice tehetségkutatón, ahol sikerült bejutnia az élő műsorba. „Linda volt, aki először ért el páratlan sikereket Amerikában, de ő nem látványosan, a TV előtt. Ő a szakmában közismert és sikeres. Bármerre is mozdít majd el a karrierem, Lindával továbbra is együtt fogok dolgozni. Hamarosan koncertezni indulunk Amerikába, ez nem a verseny része" – mondta Viktor a Life.hu újságírójának.  Linda pedig a Borsban elárulta, hogy mindig is hitt testvér tehetéségben. 

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Gyerekkorunk óta tudom, hogy Viktor mire képes, és nagyon büszke vagyok rá – kezdte a testvér, aki biztos benne, hogy Viktorban minden megvan, amitől sztár lehet a tengerentúlon is. "Szerintem óriási rés van most a piacon és pont egy olyan emberre van szükség, mint Viktor. Különleges hangszíne van, egy gyönyörű fiú, és ami szintén nagyon fontos, hogy az óriási barna bociszemein átjön, hogy mennyi kedvesség van benne. Nem utolsósorban remek zeneszerző, amit nem egyszer bizonyított itthon is. Mondhatni, egy teljes csomagot jelent Viktor, amit jó lehet kiaknázni. Ebben a műsorban már nem az a kérdés, hogy ki tud énekelni, mert azt mindenki tud. Itt már az a fontos, hogy ki hat az emberek érzelmeire a személyiségével, a hangszínével és a dalválasztásával" – magyarázta Linda.