Liptai Claudia találkozott a Tortakirállyal

Forrás: Facebook/ Liptai Claudia -
fotó Buddy Valastro cukrász Tortakirály Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett a nagy nap, melyet sok magyar Buddy Valastro rajongó várt már: a népszerű sztárcukrász Magyarországra érkezett, ahol több magyar hírességgel is találkozhatott.

Liptai Claudia egy közös képet töltött fel a hivatalos Facebook oldalára, ahol a Tortakirállyal közösen pózolnak. A műsorvezető nagyon boldog volt, hogy találkozhatott régi nagy kedvencével, és párja, Ádám még egy különleges tortát is készített a cukrász tiszteletére.

Forrás: Facebook/ Liptai Claudia

"Találkozás a tortakirállyal Buddy Valastro-val. Andival és Ádámmal készítettünk egy tortát amit a Felszállott a páva népdal ihletett. Buddy nagyon kedves volt és nagyon ízlett neki! Holnap az Aktívban megnézhetitek, hogy zajlott a találkozás." - írta Claudia a kép mellé.

Így még sohasem láttad Liptai Claudiát

Megmutatjuk, hogy hogyan tanul Liptai Claudia, aki új szakmájának rabjává vált, és mindent megtesz azért, hogy tökélyre fejlessze tudását. A népszerű műsorvezető beleszeretett a bonbonkészítésbe, innen pedig egyenes út vezetett a pozsonyi kiflik és a Rákóczi-túrósok világába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.