Ahogy korábban mi is megírtuk, az ismert YouTube-sorozat, a Bratayleys egyik szereplője, Caleb Logan a múlt héten váratlanul elhunyt. Most fél Amerika azt találgatja, vajon mi történhetett a fiatal fiúval.

Az eddigi információk szerint a gyerek halálának természeteses okai voltak, melyet édesanyja, a hivatalos Instagram-oldalukon meg is erősített. A fiú halála annyira váratlanul érte a rajongókat, hogy sokan nem is tudják elképzelni, mi történhetett a gyerekkel. Kedden az anya egy bejegyzést tett közzé, melyben megpróbálta elmagyarázni, hogy mi is történt a fiával.

Forrás: Instagram/officiallybratayley

"Caleb halála sok kérdést vet fel, hiszen a felvételeken a fiam látszólag egészséges volt. Sajnos azonban a nemrég elkészült tesztek bizonyítják, hogy egy eddig fel nem ismert betegség végzett vele. A végső választ az elkövetkező hetekben tudunk majd adni, de addig is szeretnénk megkérni mindenkit, hogy inkább a jó pillanatokra emlékezzünk, mint a halál gondolatára."

A család élőben közvetíti majd a szertartást szerda este több közösségi portálon is, hogy minél többen elbúcsúzhassanak a 13 éves fiútól. 

Loganék az utóbbi öt évben megszállottan osztottak meg magárukról különböző videókat, melyek álnéven kerültek fel az internetre. Ezekkel a felvételekkel rövid időn belül emberek millióit vonzották a képernyők elé, és hatalmas népszerűségre tettek szert.