Megy a gőzös, megy a gőzös bulikába!

Forrás: RTL -
buli RTL 2 Partyzánok RTL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5,2 milliárdos buli, avagy a partyvágány mellet kérjük, vigyázzanak!

Megy a gőzös, megy a gőzös bulikába! Ha eddig azt hitted, a vonatok világa unalmas, a ma esti Partyzánok után biztosan megváltozik a véleményed.

Forrás: RTL

Az RTLII buliműsorában ma este a vezető-jegyvizsgáló, Peti próbálja meg megszerezni a hét partyarca címet. Nem aprózza el a dolgokat, egy olyan régiségszámba menő vasúti étkezőkocsiban tartja a buliját, amelynek eszmei értéke 5,2 milliárd forint.

BulvárRap: "Bálint Antónia, 13 milla, jön a sok-sok vita"http://www.life.hu/sztarok/20151006-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-lagzi-lajcsi-balint-antonia-rekasi-karoly.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a sztárvilágban, hogy te se maradj le semmiről. TV + Sztárok--Így élte meg Bebe a kiesését a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20151006-igy-elte-meg-bebe-a-kieseset-a-sztarban-sztarbol.htmlVasárnap Bebének kellett távoznia az ország házibulijából, a Sztárban sztárból. A Life.hu riporterének elárulta, mit érzett, mikor kiesett. TV + Sztárok--Partyzánok Zsanett úgy sikít, mint senki máshttp://www.life.hu/sztarok/20151006-partyzanok-zsanett-ugy-sikit-mint-senki.htmlAz RTLII ma esti Partyzánok-adásában a fiatal szinkronszínésznő, Czető Zsanett verseng a hét partyarca címért. Zsani 4 éves kora óta szinkronizál, és régóta énekel, így talán a Nagy Ferótól kapott dal sem fog majd ki rajta. TV + Sztárok--Friderikusz Noszály Nagy Ő Sándorról: "Ilyen rosszul még soha senki nem főzött"http://www.life.hu/sztarok/20151006-friderikusz-szerint-noszaly-sandor-rosszul-foz.htmlIsmét érdekes lesz Friderikusz Sándor műsora, az Összezárva Friderikusszal. Az egykori Nagy Ő-t, Noszály Sándort látja ugyanis vendégül vasárnap a műsorvezető-riporter. TV + SztárokOrigoKezdd a hétvégét Partyzánok Lackó felsőtestével!http://www.life.hu/sztarok/20151002-partyzanok-lacko-meztelen-felsoteste.htmlÍgy pattintja ki magát az esti bulikára Partizánok Lackó! Az RTLII ma esti adásainak képeit megfigyelve, lesz mit nézni! TV + Sztárok--Wolf Kati: "Este nem olyan jó az angolom"http://www.life.hu/sztarok/20151001-wolf-kati-este-nem-olyan-jo-az-angolom.htmlWolf Kati a Sztárban sztár után sem esett ki szerepéből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.