Hungary's Got Talent életveszély baleset akrobata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Juni Emese egy különleges, akrobatikus számmal vág neki a szombaton startoló Hungary's Got Talentnek.

Az RTL Klub showműsorának versenyzője a Life.hu-nak elárulta, a linkeskedés ennél a produkciónál akár életveszélyes helyzetbe is sodorhatja.

Forrás: RTL Klub

„Ez a szám egyedi találmány, tissue és egy karika kombinációja. Az év elején kezdtem el gyakorolni kifejezetten ezt a produkciót" – mesélte Emese. „Kortárs-, modern táncművész és csoportvezetői végzettségem van, az akkrobatikát pedig 6 éve tanulom. Az iskolai záró vizsgadarabunkba kerültek akrobatikus elemek, amikben Rippel Feriék segítettek. Akkor tetszett meg az akrobatika, így a suli után abbahagytam a táncot és náluk folytattam."

A fiatal lány azt mondta, ez a szakma cseppet sem veszélytelen. „Vannak ugyan biztonságos trükkök, de vannak olyanok is, amikor bizony el kell kapni a karikát vagy a tissuet, különben lezuhanok. Mindenféle biztosítás nélkül adom elő ezt a produkciót, sőt már rögtön így tanuljuk, ez kizárja a linkeskedést."

Forrás: RTL Klub

Persze sérülések így is előfordulhatnak, hiába végez mindent nagyon körültekintően Mesi. „Kisebb baleseteim voltak már, combizomszakadás, de égési sérülések is előfordulnak, hiszen ki tudja égetni az ember bőrét a tissue egy-egy nagyobb zuhanásnál."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.