Uh! Gáspár Zsolti vazelinnek hitte a wasabit

tévedés Gáspár Zsolt Wasabi vazelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Zsolti az Ezek megőrültekben magyarázta el, mi is az a wasabi...

Gáspár Zsolti szerint a wasabi valami ragasztó, és egy külön nevet is akasztott rá. Először vazelinnek nevezte, majd átkeresztelte "baszabi"-nak. Remélhetőleg a használatukat azért nem cserélte fel, mert az nagyon fájhat.

Törőcsik Mari: "A férjem ugyanazon az ágyon halt meg, ahol én feküdtem"http://www.life.hu/sztarok/20151007-torocsik-mari-elarulta-hogy-ferje-maar-gyula-ugyanazon-az-agyon-halt-meg-ahol-o-fekudt.htmlLassan két éve, hogy meghalt Törőcsik Mari férje, Maár Gyula filmrendező. A klinikai halál állapotából egyszer már visszajött Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő bár megfogadta, hogy nem beszél élete szerelméről, most mégis kivételt tett. Megható és szívhez szóló gondolatok következnek Törőcsik Mari imádott férjéről. TV + SztárokOrigoMegmentőd a partyaggregátorhttp://www.life.hu/sztarok/20151008-megmentod-a-partyaggregator.htmlTanyán tartanád meg az évezred buliját, de félsz, hogy a hangosítás taccsra vágja az áramellátást? Ne csüggedj, Partyzánok Blanka apukája ma este az RTLII-n megmondja a tutit.TV + Sztárok--Rondácska és öreg a kutyusod? Most sorozatsztár lehet!http://www.life.hu/sztarok/20151008-a-baratok-kozbe-csunya-kutyat-keresnek-szerepelni.htmlAz RTL-nek óriási ajánlata van csúnyácska, idős kutyák számára. A Barátok közt szereplői közé keresnek egy ilyen adottságokkal rendelkező ebet.TV + SztárokThinkstockCsobot Adél: "Emésztettem, marcangoltam magam, hogy mi volt rossz"http://www.life.hu/sztarok/20151008-csobot-adel-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-elmeselte-mit-elt-at-amikor-majdnem-kiesett-a.htmlAz énekesnő bevallotta, hogy mit érzett, amikor majdnem kiesett a Sztárban sztárból. TV + SztárokRTLKLUBLinczényi Márkó: Azt hittem nem fogok sírni, de többször is elérzékenyültemhttp://www.life.hu/sztarok/20151007-linczenyi-marko-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-zsuritagja-interjuban-meselt-castingrol-a-zsuriben.htmlA Hungary's Got Talent zsűritagját a műsor szombat esti adása előtt faggattuk, és be kell vallanunk, jót nevettünk frappáns válaszain, és abban biztosak lettünk, ha a produkciókra nem is mindig, a Kolin együttes frontemberének értékelésére felkapjuk majd a fejünket. TV + Sztárok--Robbie Williams: "Nem tartom magam jó énekesnek!"http://www.life.hu/sztarok/20151007-robbie-williams-nem-tartja-magat-igazan-jo-eloadomuvesznek.htmlA világhírű zenész az utóbbi két évtized egyik legsikeresebb előadója, aki már hetvenhétmillió eladott lemezzel büszkélkedhet. Azonban úgy tűnik, hogy a sztár a mai napig nem elégedett önmagával. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.