Amennyiben jogerősen elítélik, sajtóhírek szerint akár állami kitüntetéseit is visszavehetik Galambos Lajostól, aki jelenleg előzetes letartóztatásban van. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Galambos Lajost 30 milliós kárt okozó lopással és vesztegetéssel vádolják, jelenleg előzetesben van. Amennyiben pedig jogerősen elítélik, a mulatós énekestől visszavonhatják állami kitüntetéseit is a Bors szerint.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Lajcsi munkásságát korábban a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje, valamint a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje kitüntetésekkel ismerték el. Utóbbi a nemzet szolgálatában, az ország fejlődésének elősegítésében, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában kifejtett kimagasló, példamutató személynek adható. A törvény értelmében ugyanakkor, aki erre érdemtelenné válik, attól el kell venni a kitüntetését. 

A lap felidézte, hogy így történt annak idején Farkas Péter olimipai bajnok esetében is, akit hét év fegyházbüntetésre ítéltek.  

"Elszálltam egy kicsit" - Kiderült, Lagzi Lajcsi ügynök volt!
A Blikk nemrég indult sorozata újabb és újabb információkat hoz napvilágra a mulatóskirály, Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos életéről.